Με το πόδι στο γύψο πήγε και επιθεώρησε τις επισκευές στο ΣΑΟΣ ΙΙ ο Φώτης Μανούσης

Με το πόδι στο γύψο πήγε και επιθεώρησε τις επισκευές στο ΣΑΟΣ ΙΙ ο Φώτης Μανούσης

Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, με τον τραυματισμό στο πόδι όπου υπέστη συντριπτικό κάταγμα πέφτοντας από σκαλωσιά μεγάλου ύψους, επιθεωρώντας τις εργασίες στο ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ, η κρίσιμη χειρουργική επέμβαση που κράτησε 5 ώρες και η νοσηλεία για πολλές ημέρες, αποτελούν παρελθόν για τον Φώτη Μανούση.

Ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries, άντεξε μόνο 32 ημέρες μακριά από την δουλειά του και χθες βρέθηκε στη Δραπετσώνα, όπου γίνονται εργασίες συντήρησης και επισκευής στο ΣΑΟΣ ΙΙ. Με γύψο στο πόδι και την βοήθεια του απαραίτητου “Π”, πήγε να να ενημερωθεί από τους ανθρώπους της εταιρείας για την πρόοδο των εργασιών. Ανέβασε μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, την εικόνα μαζί με τους εργαζόμενους του και έκανε φυσικά και τα απαραίτητα σχόλια.

Αφού πέρασαν τριάντα δύο ημέρες απο το ατύχημα μου κατάφερα έστω και ” σηκωτός” να βγω απο το σπίτι μου. Φυσικά πήγα στην δουλειά μου…. (Αυτό που λένε , οτι πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το ” χούι “μάλλον ειναι σωστό ) 
Πήγα λοιπόν στην Δραπετσώνα όπου επισκευάζεται το ΣΑΟΣ 2 . Βρήκα τους δικούς μου ανθρώπους.
Δεν κατάφερα να μπω στο πλοίο, αλλά οι περιγραφές που μου κάνανε για τις επισκευές, ήταν σαν να τις έβλεπα.
Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους Εσάς που με τις ευχές σας , με τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης,  ακόμη και με την παρουσία σας στο νοσοκομείο , μου δώσατε δύναμη και ελπίδα.
Πολυ περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που το δικό τους αίμα κυλάει στις φλέβες μου.

Θα τους χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη”.

Όπως μάλιστα λέει στους δικούς του ανθρώπους αλλά και στα στελέχη της εταιρείας του ο κ.Μανούσης, ανυπομονεί για την στιγμή που θα μπορέσει να βρθεί στην Σαμοθράκη και να ταξιδέψει με το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, το οποίο ετοίμαζε επί 3 χρόνια και… τράβηξε τεράστια ταλαιπωρία από την κρατική γραφειοκρατία-και όχι μόνο-μέχρι να μπορέσει το πλοίο να ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Λίγες μέρες νωρίτερα, δυστυχώς ο ίδιος είχε το πολύ σοβατύ ατύχημα, που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή. Τέλος καλό όλα καλά όμως και πλέον περιμένει την στιγμή που θα μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και να επιστρέψει πλήρως στις δραστηριότητες του.