Υποψήφιος ξανά για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου ο Άκης Παρασκευόπουλος

Υποψήφιος ξανά για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου ο Άκης Παρασκευόπουλος

Υποψήφιος εκ νέου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επτροπής Νέας Δημοκρατίας Έβρου, θα είναι ο νυν Πρόεδρος Πολυζώης Παρασκευόπουλος, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων ΝΟΔΕ, των προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και για την εκλογή των νέων μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o κΠαρασκευόπουλος έχει ήδη δημοσιοποιήσει την πρόθεση του αυτή σε αρκετά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί άλλος υποψήφιος. Επίσης, το σύστημα εκλογής έχει πλέον αλλάξει και σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ (ΝΟμαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) θα εκλέγονται πλέον από τη βάση των μελών του κόμματος και όχι από κλειστό εκλεκτορικό σώμα, όπως γινόταν έως τώρα.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι η περσινή εκλογή του κ.Παρασκευόπουλου τον Απρίλιο του 2017, ήταν πολύ επεισοδιακή, αφού αποχώρησε την τελευταία στιγμή ο επίσης υποψήφιος Σπύρος Μιχαλόπουλος. Ακολούθησαν… τρικυμιώδεις καταστάσεις, με παραιτήσεις και αποχωρήσεις και άλλων γνωστών στελεχών, όπως του Κώστα Κεβρεκίδη, που διαφώνησαν με την διαδικασία. Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης, ακούγεται το όνομα του κ.Χατζίδη.  

Σύμφωνα με την απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί την περιοχή μας, το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα.