Το μετάξι Σουφλίου στη γαλλική Le Monde, σε αφιέρωμα για τη Zeus+Dione

Το μετάξι Σουφλίου στη γαλλική Le Monde, σε αφιέρωμα για τη Zeus+Dione

Σημαντική διαφήμιση για το μετάξι του Σουφλίου, στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα Le Monde και σε αφιέρωμα που έκανε για τον οίκο μόδας Zeus+Dione της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η ίδια η επιχειρηματίας και σύζυγος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, έγραψε χθες βράδυ στο twitter ιδιαίτερα ενθουσιασμένη: “Zeus+Dione. Το μετάξι από το Σουφλι και οι τρέσες από τον Μέντη στην Le Monde! Είμαστε υπερήφανες που συνεργαζόμαστε με τις τοπικές κοινότητες που δείχνουν το δρόμο στην ανάπτυξη για όλη την χώρα”.

Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο για μια ακόμη φορά την ικανοποίηση της για την συνεργασία με τις σουφλιώτικες επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας μεταξιού, από τις οποίες και προμηθεύεται τα μεταξωτά υφάσματα με τα οποία κατασκευάζονται οι δημιουργίες του οίκου της, ο οποίος έχει γίνει διάσημος στο εξωτερικό.

Κι όταν κορυφαία έντυπα του κόσμου, όπως η γαλλική Le Monde, κάνει αναφορά στο Σουφλιώτικο μετάξι, αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την “πόλη του μεταξιού” και την περιοχή μας και η συνεισφορά της Μαρέβας Μητσοτάκη είναι σημαντική. Άσχετα αν ορισμένοι μίζεροι και κομπλεξικοί από κομματικό φανατισμό δεν το αναγνωρίζουν.