Τί ενδιαφέρον συζητούσαν ο Πρυτανεύων Σ.Τουλουπίδης και ο Δ.Δούκας, που είναι χρόνια φίλοι;

Τί ενδιαφέρον συζητούσαν ο Πρυτανεύων Σ.Τουλουπίδης και ο Δ.Δούκας, που είναι χρόνια φίλοι;

Πολύ καλοί φίλοι είναι εδώ και χρόνια ο Πρυτανεύων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Σταύρος Τουλουπίδης και ο δημοσιογράφος και υπάλληλος του δήμου Αλεξανδρούπολης Δημοσθένης Δούκας. Όποτε λοιπόν βρίσκουν την ευκαιρία, είτε ο πρώτος έρχεται Αλεξανδρούπολη είτε ο δεύτερος πηγαίνει Κομοτηνή, τα λένε. 

Έτσι και την περασμένη Τρίτη έπιναν το καφεδάκι τους στο ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ και όσοι τους είδαν, υπέθεσαν ότι θα συζητούσαν κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως έδειχνε το ύφος τους. Εκείνοι άλλωστε που γνωρίζουν καλά την φιλική τους σχέση, υποστηρίζουν ότι ο Τουλουπίδης συμβουλεύεται για αρκετά θέματα τον Δούκα. Άλλωστε και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης τον έχει δίπλα του και ακούει… συμβουλές του, οι οποίες διαχρονικά θεωρούνται πολύτιμες από όσους τις δέχονται. Προφανώς αυτός έφερε και τόσο… κοντά Τουλουπίδη και Λαμπάκη και συνεργάζονται άριστα στο θέμα των νέων τμημάτων που θα δημιουργηθούν στο ΔΠΘ.

Ίσως λοιπόν να κουβέντιαζαν για την πολύ καθοριστική συνεδρίση της Συγκλήτου του ΔΠΘ την ερχόμενη Τρίτη 24 Απριλίου, η οποία θα αποφασίσει για την πόλη που θα ιδρυθούν τα δυο νέα τμήματα Διατροφολογίας και Κτηνιατρικής, αλλά και για τις πρυτανικές εκλογές στις 22 Μαίου. Ο κ.Τουλουπίδης μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος τότε, αλλά όσον αφορά την πόλη που θα έχουν έδρα οι σχολές Διατροφολογίας και Κτηνιατρικής, ο Δημοσθένης Δούκας ως Αλεξανδρουπολίτης, θα ήθελε πάρα πολύ να ιδρυθούν και οι δύο στην πόλη του.

Υ.Γ: Προς Βασίλη Μαυρίδη. Δήμαρχο Νέας Ορεστιάδας. Έχετε κάποιο πρόβλημα με τις… φωνητικές σας χορδές τελευταία και ο Ωτορινολαρυγγολόγος σας σύστησε… ΑΦΩΝΙΑ; Γιατί μετά τις 24 Απριλίου θα είναι… αργά για δάκρυα Βασίλη.