BINTEO: Έτσι προκρίθηκε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικών Αγώνων

BINTEO: Έτσι προκρίθηκε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικών Αγώνων

Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθήματος Σχολικών Αγώνων Βόλεϊ, προκρίθηκε πανηγυρικά χθες το 3ο Γενικό Λύκειο Αλεξ/πολης, επικρατώντας στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπιυλος” στον τελικό Βορείου Ελλάδος, του ΓΕΛ Σκύδρας με 2-0 σετ  και θα αγωνιστεί στο Final που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με αμφίρροπη εξέλιξη και διακύμανση, αφού οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί ως το 20-20, αλλά εκεί οι μαθητές της Αλεξανδρούπολης με τεράστια ψυχικά αποθέματα και καθοδηγούκενοι άριστα από τον προπονητή τους Χρήστο Γκαρνέτα, επικράτησαν 25-21.

Έτσι στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν καλύτερα, αφού είχαν το ψυχολογικό προβάδισμα, το αξιοποίησαν και  το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης έκανε το 2-0 με 25-16. Τώρα πλέον στο Final4 της Κύπρου θα πάει να διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ένα άλλο σχολείο από τον Έβρο και συγκεκριμένα η ομάδα του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου στο Final4 που έγινε στον Πύργο. Επιτυχίες που αποδεικνύουν άλλη μια φορά ότι ο Έβρος είναι ο νομός του βόλεϊ