Βασιλική Τζότζολα: Τί λέει για τα σενάρια υποψηφιότητας της στον Έβρο

Βασιλική Τζότζολα: Τί λέει για τα σενάρια υποψηφιότητας της στον Έβρο

Το όνομα της Βασιλικής Τζότζολα, της δικηγόρου από την Ορεστιάδα, που εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο ξαφνικά το 2010  ως αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του τότε Προέδρου Αντώνη Σαμαρά, είναι μεταξύ αυτών που ακούγονται και γράφονται για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Έβρου.

Μέχρι τώρα άλλωστε δεν έχει ξαναθέσει υποψηφιότητα, είναι μια νέα και πετυχημένη στην δουλειά της γυναίκα, η ίδια μπορεί να λείπει χρόνια από την Ορεστιάδα αλλά εκεί μένουν οι γονείς της που έχουν κατάστημα λευκών ειδών στον κεντρικό δρόμο κοντά στην πλατεία της πόλης, ενώ ο θείος της Γρηγόρης Τζότζολας διετέλεσε δήμαρχος Ορεστιάδας.

Το όνομα της είχε πάντως ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Α’ ή στην Β΄ Αθήνας, χωρίς όμως να συμπεριληφθεί στις δύο εκλογές του 2015. Τώρα τα σενάρια που την θέλουν να είναι υποψήφια στο νομό Έβρου και να παίρνει μια από τις 6 θέσεις του ψηφοδελτίου, επανήλθαν.

Το Evros-news.gr επικοινώνησε με πολύ στενό οικογενειακό πρόσωπο της κ.Τζότζολα, το οποίο μας τόνισε ότι αυτή την χρονική συγκυρία δεν σκέφτεται να είναι υποψήφια. Όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά επειδή τα παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγο της Λεωνίδα Τζόνη είναι μικρής ηλικίας και θέλει να αφιερώσει τον χρόνο που θεωρεί ότι χρειάζονται σε αυτή την φάση. Γι’ αυτό και έχει αρνηθεί κάθε συζήτηση που επιχειρήθηκε να γίνει από ανθρώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποψηφιότητα της, όχι απαραίτητα στον Έβρο αλλά και στην Αττική.