Καταγγελίες για διακινητές και λαθρομετανάστες αυτός, του έκλεψαν το αυτοκίνητο αυτοί (βρέθηκε στην Κομοτηνή)

Καταγγελίες για διακινητές και λαθρομετανάστες αυτός, του έκλεψαν το αυτοκίνητο αυτοί (βρέθηκε στην Κομοτηνή)

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Διδυμοτείχου Χάρης Θεοχαρίδης, που τις τελευταίες μέρες κάνει συνεχείς καταγγελίες για την ανεξέλεγκτη είσοδο κυρίως λαθρομεταναστών από την περιοχή του χωριού του και παράλληλα δημοσιοποίησε και το βίντεο με τους δυο Τούρκους διακινητές, που δημοσίευσε και το Evros-news.gr

Xθες το πρωί ξύπνησε και διαπίστωσε ότι έλειπε το αυτοκίνητο του από την αυλή του σπιτιού. Το κατήγγειλε στην αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα τον ενημέρωσαν ότι βρέθηκε στην Εγνατία οδό κοντά στην Κομοτηνή. Όταν πήγε να το πάρει, διαπίστωσε ότι μέσα αυτοί που το έκλεψαν το είχαν καταστρέψει σπάζοντας τα πάντα. Ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, θεωρεί ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες ή και διακινητές, που χρησιμοποίησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο για να μεταβούν από το Πύθιο προς την Θεσσαλονίκη.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, συνδέοντας το γεγονός με τις καταγγελίες που κάνει: «Πέντε μέρες μετά τις δημοσιεύσεις αυτού του βίντεου αλλά και λέγοντας τα προβλήματα με τους λαθρομετανάστες, σηκώνομαι το πρωί να πάω για δουλειά και βλέπω μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Εγνατία οδό από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή. Πάω να το πάρω και βλέπω εσωτερικά του αυτοκινήτου έχουν σπάσει κάθε πλαστικό. Μετά σου λένε είναι αθώοι,έρχονται για να σώσουν τον εαυτό τους«.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: BINTEO NTOKOYMENTO: Οι Τούρκοι διακινητές έτοιμοι να περάσουν Σύρους πρόσφυγες στον Έβρο

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση