Καταγγελίες για διακινητές και λαθρομετανάστες αυτός, του έκλεψαν το αυτοκίνητο αυτοί (βρέθηκε στην Κομοτηνή)

Καταγγελίες για διακινητές και λαθρομετανάστες αυτός, του έκλεψαν το αυτοκίνητο αυτοί (βρέθηκε στην Κομοτηνή)

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Διδυμοτείχου Χάρης Θεοχαρίδης, που τις τελευταίες μέρες κάνει συνεχείς καταγγελίες για την ανεξέλεγκτη είσοδο κυρίως λαθρομεταναστών από την περιοχή του χωριού του και παράλληλα δημοσιοποίησε και το βίντεο με τους δυο Τούρκους διακινητές, που δημοσίευσε και το Evros-news.gr

Xθες το πρωί ξύπνησε και διαπίστωσε ότι έλειπε το αυτοκίνητο του από την αυλή του σπιτιού. Το κατήγγειλε στην αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα τον ενημέρωσαν ότι βρέθηκε στην Εγνατία οδό κοντά στην Κομοτηνή. Όταν πήγε να το πάρει, διαπίστωσε ότι μέσα αυτοί που το έκλεψαν το είχαν καταστρέψει σπάζοντας τα πάντα. Ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, θεωρεί ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες ή και διακινητές, που χρησιμοποίησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο για να μεταβούν από το Πύθιο προς την Θεσσαλονίκη.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, συνδέοντας το γεγονός με τις καταγγελίες που κάνει: “Πέντε μέρες μετά τις δημοσιεύσεις αυτού του βίντεου αλλά και λέγοντας τα προβλήματα με τους λαθρομετανάστες, σηκώνομαι το πρωί να πάω για δουλειά και βλέπω μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Εγνατία οδό από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή. Πάω να το πάρω και βλέπω εσωτερικά του αυτοκινήτου έχουν σπάσει κάθε πλαστικό. Μετά σου λένε είναι αθώοι,έρχονται για να σώσουν τον εαυτό τους“.

Σας ανεβάζω ένα βιντεο οπου φαινονται δυο τούρκοι λαθρέμποροι. το βίντεο μου το έδωσε μια οικογένεια που ήρθε από την Δαμασκό παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο τον ποταμό πληρώσανε 1800 ευρώ για 2 άτομα. . Κάθε εβδομάδα περνάνε 2000 άτομα από τον Έβρο ,μας βλέπω Hotspot μέχρι τέλος καλοκαιριού. Οι πολίτες του Έβρου αρχίζουν φοβούνται,κάθε πρωί όλοι βρίσκουν μετανάστες στις αυλές και στις αποθήκες τους. Τι γίνεται θα υπάρξει καμία συντονισμένη επιχείρηση η όλα είναι καλά?

Gepostet von Xaris Theoxaridis am Dienstag, 17. April 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: BINTEO NTOKOYMENTO: Οι Τούρκοι διακινητές έτοιμοι να περάσουν Σύρους πρόσφυγες στον Έβρο