ΕΠΣ Έβρου: Η παράταξη Χατζημαρινάκη “εκλεκτή” του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη

ΕΠΣ Έβρου: Η παράταξη Χατζημαρινάκη “εκλεκτή” του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη

Η παράταξη του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Evros-news.gr, αυτή που εξασφάλισε την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, για τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου που θα γίνουν τον Μάιο.

Η συστράτευση πολλών θεσμικών παραγόντων υπέρ του παράγοντα από την Ορεστιάδα και των συνεργατών του και οι επαφές και συζητήσεις που είχαν με τους ανθρώπους του μεγαλομετόχου της θεσσαλονικιώτικης ομάδας που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα, τους Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και Μάλαμα Τεβεκέλη, φαίνεται ότι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Χατζημαρινάκη. Ο οποίος έχει στο πλευρό του εκτός των άλλων και το Νίκο Ραδιόγλου, στενό συνεργάτη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο τελευταίος, μαζί με τον φίλο του δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ , έχει σχέσεις με ανθρώπους του και φυσικά θα ήθελε παράγοντες που είναι από την περιοχή του να αναλάβουν τις τύχες της ΕΠΣ Έβρου, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό.

Μαζί τους μάλιστα συστρατεύθηκε, όπως λένε όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις που γίνονται και ένα ακόμα πρόσωπο από τον αυτοδιοικητικό χώρο, το οποίο είναι από την Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Παντελίδη, παράγοντα του Ποντιακού, της ομάδας που η ακαδημία της ανήκει στο δίκτυο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Στον Έβρο ακούγεται πάντως έντονα και το όνομα του πρώην Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, ανθρώπου του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (παντρεύτηκε την ανηψιά του), ο οποίος έχει κάνει πολλά τηλεφωνήματα στο νομό σε ανθρώπους που γνωρίζει από την εποχή της παρουσίας του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατάφερε να τους πείσει να… βοηθήσουν όσο μπορούν την προσπάθεια.

Έτσι όλα δείχνουν, ότι η πλευρά του νυν Προέδρου Χρήστου Καραβασίλη, ο οποίος άλλαξε στάση και δέχθηκε να προσχωρήσει στο “στρατόπεδο¨ του ΠΑΟΚ(μέχρι τώρα ανήκε στην πλευρά του Ολυμπιακού) προκειμένου να πάρει το χρίσμα του Ιβάν Σαββίδη, έμεινε στα… κρύα του λουτρού. Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν, ο Καραβασίλης ως έμπειρος παράγοντας και με πολλά χρόνια σε εκλογικές διαδικασίες σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο (ΕΠΟ), να αποχωρήσει πριν τις εκλογές και να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του αν διαπιστώσει ότι χάνει. Πάντως νοιώθει πίκρα για κάποιους φίλους και γνωστούς, οι οποίοι πίστευε ότι θα τον στηρίξουν ή τουλάχιστον δεν θα έχουν ανάμιξη στις εκλογές και διαπιστώνει εκ των πραγμάτων το αντίθετο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές ΕΠΣ Έβρου: Καραβασίλης και Χατζημαρινάκης διεκδικούν το χρίσμα του Ιβάν Σαββίδη

Τέλος, όσον αφορά τον Βασίλη Μπισιρόπουλο της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου, ο οποίος διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο και μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, θα κάνει ότι του πει ο ΠΑΟΚ, ως άνθρωπος του στην περιοχή μας.

Υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα πράγματα παραμένουν ακόμα “ανοιχτά”, ο Καραβασίλης ως παλιά… καραβάνα στις εκλογικές διαδικασίες δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα και θα το παλέψει. Αν τους ζητήσεις όμως να ποντάρουν στο ενδεχόμενο αυτό, δεν δέχονται να βάλουν ούτε ένα ευρώ, ενώ για την στήριξη του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στην παράταξη Χατζημαρινάκη, δηλώνουν έτοιμοι να το κάνουν σε όποιο νόμισμα και αν τους το ζητήσει κάποιος. Ιδιαίτερα σε… ρούβλια.