Πετυχημένη η τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ στον Έβρο

Πετυχημένη η τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ στον Έβρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Νομό Έβρου η τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ (20-22/04). Η δράση έγινε στα πλαίσια της πανελλαδικής πρόσκλησης της Οργάνωσης, με σκοπό να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ και είχε τη στήριξη του περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ – ΑΜΘ Ανέστη Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή μελών της οργάνωσης.

Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ δεν συντρέχει μόνο για τα μέλη μας, αλλά για οποιονδήποτε πολίτη έχει ανάγκη. Δεν δημιουργήθηκε για να διαιρέσει, αλλά, αντίθετα, για να μας θυμίζει έμπρακτα αυτά που μας ενώνουν και που, τελικά, μας καθιστούν κοινωνία πολιτών και ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων «Δεν είσαι μόνος».

Από μέρους μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Π.Ν.Α. και της σύγχρονης κινητής μονάδας αιμοδοσίας που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για μία ακόμη χρονιά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο ακέραιο. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες-αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.