Θα κάνει την έκπληξη με Κική Τσακαλδήμη στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Θα κάνει την έκπληξη με Κική Τσακαλδήμη στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Μια απρόσμενη συνάντηση με την Εβρίτισσα Κική Τσακαλδήμη, την πρώτη Ελληνίδα που προσπάθησε να κατακτήσει την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, έφτασε μάλιστα μια “ανάσα” από αυτήν χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά της, είχε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ.Μητσοτάκης ήταν αυτός που δημοσιοποίησε την συνάντηση με την συντοπίτισσα μας ορειβάτρια απ’ την Αλεξανδρούπολη, τόσο στην προσωπική του σελίδα στο faceboook όσο και στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά μαζί με την φωτογραφία που είχε μαζί της:  “Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για κατάκτηση κορυφών και να αναφερόμαστε μεταφορικά στους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.


Η Κική Τσακαλδήμη κατακτά κορυφές κατά κυριολεξία. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα σήμερα μαζί της, μου διηγήθηκε τη δική της συναρπαστική ιστορία: χωρίς να έχει ξανασχοληθεί ποτέ με την ορειβασία, έθεσε ως στόχο να ανέβει στο Έβερεστ.

Κι ύστερα από συστηματική προετοιμασία, κατόρθωσε να το πετύχει. «Αν θέλεις, μπορείς», μου είπε και σκέφτηκα ότι σε αυτή τη φράση βρίσκεται τελικά το στοίχημα για ολόκληρη τη χώρα μας, φτάνει να το πιστέψουμε”.

Λέτε η Κική Τσακαλδήμη, υπάλληλος του δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα της Βιβλιοθήκης, να αποτελέσει επιλογή του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου στο νομό Έβρου, όταν διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές ή απλά η συνάντηση είχε κάποιον άλλο σκοπό;

Το μέλλον θα δείξει. Η ίδια η Κική πάντως, απλά κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα στο facebok τη δημοσίευση του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν έκανε κάποιο επιπλέον σχόλιο.