Γερμανία: Γλέντησαν με την ψυχή τους στον Θρακιώτικο Σύλλογο του Λουντενσάϊντ(πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Γερμανία: Γλέντησαν με την ψυχή τους στον Θρακιώτικο Σύλλογο του Λουντενσάϊντ(πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Γλέντησαν με την ψυχή τους στην όμορφη  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Θρακιώτικος Σύλλογος του Λουντενσάϊντ το περασμένο Σάββατο 21 Απριλίου 2018 , στην Αίθουσα του Kulturhaus (Freiherr-vom- Stein – staße 9 Lüdenscheid), που ήταν κατάμεστη.

Όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό και αυθεντικό Θρακιώτικο Γλέντι, υπό τους ήχους της εξαιρετικής Παραδοσιακής Ορχήστρας » Εβρίτικης Ζυγιάς» και των παιδιών που ξέρουν να ξεσηκώνουν με μοναδικό τρόπο.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τούς ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, και οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Συλλόγων:
– Ντίσελντορφ – Ακρίτας, του Μονάχου, του Αννόβερου, του Αμβούργου, Ορμενίου- Γκέμπρινχαϊμ, Ηπειρωτών Λουντενσάϊντ, καθώς και η παρουσία του πρεσβύτερου Πολυεύκτου Π. Γεωργακάκη.

Όλοι οι Σύλλογοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους δύο Αξιωματικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.  Στην συνέχεια ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα των παιδιών, κάνοντας ακόμα πιο όμορφη και ζεστή την βραδιά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των καλεσμένων.  – Τα Μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την συγκινητική βραδιά και τέλος ευχαριστούν όλους τους χορηγούς και επαγγελματίες που πρόσφεραν δώρα στο Σύλλογο. 

Στις 20 Μαΐου 2018, θα είναι το επόμενο Μεγάλο Ραντεβού στο Αμβούργο, όπου θα διεξαχθούν οι 30ες Πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης.

[post_gallery]

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Γιώτα Μερλιδου

    Είμασταν. από τους λίγους που παραβρεθήκαμε εκεί!!Ήταν πολύ ωραία βραδιά!!Μπραβο στους διοργανωτές,στους συλλογους,στα παιδιά που χορεύαν τόσο ωραία !!!Και του χρόνου πάλι με το καλο.

Απάντηση