Στον «αέρα» το ΤΕΙ Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου. «Περίεργες» δηλώσεις Τουλουπίδη

Στον «αέρα» το ΤΕΙ Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου. «Περίεργες» δηλώσεις Τουλουπίδη

Στον «αέρα» βρίσκεται το ΤΕΙ Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, με βάση τις «περίεργες» δηλώσες του Πρυτανεύοντα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Σταύρου Τουλουπίδη, ο οποίος μπορεί να βρέθηκε για λίγους μήνες στην συγκεκριμένη θέση, αλλά οι αποφάσεις που λαμβάνονται επί των ημερών του… νεκρώνουν ακόμα περισσότερο τις πόλεις του βορείου Έβρου.

Μιλώντας στο xronos.gr, ο κ.Τουλουπίδης εκτός από τα όσα είπε για την Σχολή Διατροφολογίας που αντί για την Ορεστιάδα όπως αποφασίστηκε πέρυσι, θα γίνει τελικά στην Αλεξανδρούπολη, αναφέρθηκε και στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου, το οποίο φαίνεται να… κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί και αυτό στην…. Αλεξανδρούπολη ή κάποια άλλη πόλη της Θράκης. «Αναφορικά με τον βόρειο Έβρο, μεγάλη πληγή αποτελεί και το ΤΕΙ Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο, το οποίο είναι να έρθει στο πανεπιστήμιό μας» όπως είπε ο κ.Τουλουπίδης.

Υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν καθηγητές καθόλου εκεί και πρέπει να στηθεί από την αρχή». Αυτό το στήσιμο από την αρχή προϋποθέτει μία ευρεία συζήτηση ώστε να διευκρινιστεί το που θα μπορούσε να λειτουργήσει από πλευράς κτιριακών υποδομών. Ο πρυτανεύων τις επόμενες ημέρες θα έχει συναντήσεις με δημάρχους, καθώς όπως είπε η μόνη ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις υποδομές είναι αυτή της Κομοτηνής.

Πηγή: xronos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατσουρίδης: «Το ΤΕΙ Νοσηλευτικής όχι μόνο θα παραμείνει, αλλά και θ’ αναβαθμιστεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Το ΤΕΙ Νοσηλευτικής σε κίνδυνο, αλλά ο δήμαρχος… δεν φαίνεται πουθενά