ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι Έλληνες στρατιωτικοί σε τουρκική φυλακή, η βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Ν.Γκαρά διασκεδάζει με τούρκικα τραγούδια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι Έλληνες στρατιωτικοί σε τουρκική φυλακή, η βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Ν.Γκαρά διασκεδάζει με τούρκικα τραγούδια

Δύο μήνες και συγκεκριμένα ακριβώς 60 ημέρες, συμπληρώνουν σήμερα αιχμάλωτοι από τους Τούρκους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Η αγωνία των οικογενειών τους αλλά και όλης της Ελλάδας έχει… χτυπήσει κόκκινο, όμως η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, διασκέδαζε χθες βράδυ μέσα στην καλή χαρά ακούγοντας… τούρκικα τραγούδια.

Το Evros-news.gr σας παρουσιάζει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από το γλέντι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και Ροδόπης, καθώς και φωτογραφίες με την κ.Γκαρά παρέα με τον μουσουλμάνο συνάδερφο της, τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ. Αυτός μάλιστα είναι που τραγουδάει ένα γνωστό τούρκικο τραγούδι και παίζει το παραδοσιακό τουρκικό μουσικό όργανο Σάζι, ενώ όλη η παρέα δείχνει να διασκεδάζει με την ψυχή της, πιθανόν στο χωριό της Ροδόπης Αμάραντα, απ’ όπου κατάγεται ο κ.Καραγιουσούφ.

Σιγά μην ασχολούνται με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος όπως και η βουλευτής του ΣΡΥΙΖΑ κ.Γκαρά, είναι από την Ορεστιάδα. Τα δυο παλικάρια μας παραμένουν αιχμάλωτα των Τούρκων, χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακούς ή διαπραγματευτικούς σκοπούς από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τους περιφέρουν στα δικαστήρια με χειροπέδες ή με κουκούλες, ενώ η Κυβέρνηση εκτός της αρχικής ολιγωρίας και του λάθους χειρισμού, δείχνει ανίκανη να κάνει το παραμικρό.

Μαζί τους διασκέδαζε και το μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Γιάννης Νενεδάκης, τον οποίο η Κυβέρνηση διόρισε στην ΕΒΖ επειδή είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου, προσωπικός φίλος της Νατάσας Γκαρά. Είναι αυτός που το ΤΑΙΠΕΔ και ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ στο θέμα του parking που διαχειρίζεται η εταιρεία του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Οι τευτλοπαραγωγοί είναι απλήρωτοι ακόμα, τα τεύτλα τους σαπίζουν στα χωράφια χωρίς αποζημίωση, οι εργαζόμενοι αγωνιούν αφού το εργοστάσιο της Ορεστιάδας δεν θα λειτουργήσει, αλλά ο γίγαντας Νενεδάκης σιγά μην ασχολείται ως μέλος της διοίκησης της ΕΒΖ με όλα αυτά. Ακούει τούρκικα τραγούδια και φαίνεται να το απολαμβάνει.

Μεγαλύτερη όμως πρόκληση, αποτελούν τα όσα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για την παρέα που διασκέδαζε. “Άλλοι το λένε εσχατιά… Εμείς το λέμε ο τόπος μας, οι μουσικές μας, οι παρέες μας, οι μυρωδιές μας, η Θράκη μας”. Συγνώμη κ.Νενεδάκη μου, αυτές μπορεί να είναι οι δικές σας παρέες , του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ και οι μουσικές σας τα τούρκικα τραγούδια και το Σάζι, αλλά εμείς οι Θρακιώτες ακούμε θρακιώτικη μουσική και όργανα μας είναι η γκάιντα, η θρακιώτικη λύρα, το καβάλι, το ούτι, το κλαρίνο και το βιολί.