Τα συγκινητικά λόγια της σπουδαίας Σαμοθρακίτισσας Ζωής Τηγανούρια για την μητέρα της

Τα συγκινητικά λόγια της σπουδαίας Σαμοθρακίτισσας Ζωής Τηγανούρια για την μητέρα της

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη πριν λίγες ημέρες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γνωστού βιβλιοπωλείου  IANOS, όπου και πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 10 χρόνια της μουσικής διαδρομής της σπουδαίας Σαμοθρακίτισσας συνθέτριας και σολίστ του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια. Η ίδια δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την παρουσία της μητέρας της, η οποία ταξίδεψε από την Σαμοθράκη στην Αθήνα για αυτή την βραδιά.

Έγραψε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Ζωή:

Μανούλα είναι μόνο μια!
23-04-2018 έγινε μια μεγάλη γιορτή για τα 10 χρόνια της μουσικής μου διαδρομής στον ασφυκτικά γεμάτο Ιανό. Το βλέμμα μου μέσα στο τρακ που είχα την ‘’έπιασε’’ να δακρύζει… Ευχαριστώ μανούλα! 
Η ενθαρρυντική πάντα κουβέντα σου όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα δύσκολα, ήταν θησαυρός που μου γέμιζε την ψυχή και τα έδιωχνε μακριά! Σ’ αγαπώ…

Την βραδιά-αφιέρωμα στην καλλιτεχνική πορεία της ζωής παρουσίασαν και μίλησαν γι’ αυτήν οι υπέροχες, κυρίες και φίλες της Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Χρονά, ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βούρος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνος Αντωνίου και ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Video clip της Ζωής Τηγανούρια που παρουσιάστηκε στην βραδιά αυτή