Χωρίς πλοίο έμεινε η Σαμοθράκη. Πρόβλημα στη μηχανή του ΣΑΟΝΗΣΟΣ που σταμάτησε τα δρομολόγια

Χωρίς πλοίο έμεινε η Σαμοθράκη. Πρόβλημα στη μηχανή του ΣΑΟΝΗΣΟΣ που σταμάτησε τα δρομολόγια

Χωρίς ακτοπλοϊκή συγκοινωνία θα μείνει για λίγες ημέρες η Σαμοθράκη, αφού παρουσιάστηκε ξαφνικά πρόβλημα στην μηχανή του ΣΑΟΝΗΣΟΣ που εκτελούσε τα δρομολόγια εδώ και λίγο καιρό, αντικαθιστώντας το ΣΑΟΣ ΙΙ που βρίσκεται σε ακινησία για συντήρηση και επισκευές. 

Σύμφωνα με την ανακοίμωση της εταιρείας:

“H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω μηχανολογικού προβλήματος (θραύση βαλβίδας δεξιάς κύριας μηχανής) τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η εταιρία έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για άμεση εξεύρεση των απαραίτητων ανταλλακτικών στην Ελλάδα και τις όμορες χώρες και την αποκατάσταση της βλάβης το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος επανέναρξης των δρομολογίων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης θα είναι τρεις με τέσσερις ημέρες και φυσικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε θα μπορούσε να συμβεί και συμβαίνει σε οποιοδήποτε πλοίο. Το ΣΑΟΣ ΙΙ πάντως δεν μπορεί να έρθει από την Αθήνα, γιατί πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και έτσι οι άνθρωποι της εταιρείας ελπίζουν ότι το ΣΑΟΝΗΣΟΣ που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα ξαναρχίσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας τα δρομολόγια.