Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ ή μόνο της Καβάλας ο Κ.Αντωνιάδης;

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ ή μόνο της Καβάλας ο Κ.Αντωνιάδης;

Η πρώτη πτήση από τις Βρυξέλλες προς το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” της Καβάλας προσγειώθηκε την Παρασκευή και δικαιολογημένα ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Αντωνιάδης πανηγυρίζει.

Ο ίδιος βρισκόταν στο αεροδρόμιο, φωτογραφήθηκε με όσους συμμετείχαν σε μια μικρή γιορτή υποδοχής που οργανώθηκε και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες, συνοδεύοντας της με το σχόλιο: “Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα στηρίξει την συγκεκριμένη πτήση με στοχευμένες δράσεις”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

Gepostet von Xristina Bizera am Freitag, 4. Mai 2018

Δεν έκανε όμως το ίδιο και στις 27 Μαρτίου, όταν ξεκίνησαν οι πτήσεις Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη από την κυπριακή TUS Airways, που μπορεί να φέρει τουρίστες όχι μόνο στον Έβρο αλλά και ολόκληρη την Θράκη. Ούτε υποδοχές, ούτε χορευτικά, ούτε παρουσία του ίδιου στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” ή έστω μια δημοσιοποίηση. Μήπως επειδή την συγκεκριμένη πτήση… πάλεψε πολύ και κατάφερε να την φέρει ο προκάτοχος του Μιχάλης Αμοιρίδης, σε στενή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς;

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, εδώ δεν… κουνήθηκαν καθόλου οι θεσμικοί της πόλης και του νομού αδιαφορώντας πλ.ηρως για την στήριξη της, περιμένουμε από τον κ.Αντωνιάδη; Αυτός όμως είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ως τέτοιος θα πρέπει να λειτουργεί και όχι ως Αντιπεριφερειάρχης… Καβάλας. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Γιατί η Καβάλα χάρη στη Θάσο πηγαίνει πολύ καλά. Αυτές που χρειάζονται περισσότερη στήριξη και βοήθεια, είναι άλλες περιοχές της ΑΜ-Θ, όπως ο Έβρος, η Ροδόπη, η Ξάνθη και η Δράμα.