Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή με αφορμή την επίσκεψη στον Έβρο

Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή με αφορμή την επίσκεψη στον Έβρο

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή και όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αφορμή της συνάντησης ήταν η τριήμερη επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού στη Θράκη».

«Στη διάρκεια της συνάντησης οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής αντήλλαξαν απόψεις για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπως βέβαια και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις», προστίθεται ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι ο νυν καιμο πρώην Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συζήτησαν για όσα είδε, άκουσε και ενημερώθηκε ο κ.Καραμανλής κατά την παρουσία του και στον Έβρο, όπου πέρασε και τον περισσότερο χρόνο της επίσκεψης του στη Θράκη.

Μια επίσκεψη, για την οποία το Evros-news.gr σας ενημέρωσε αναλυτικά και παράλληλα, τα ρεπορτάζ και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του αναδημοσιεύθηκαν από όλα τα κορυφαία ελληνικά σάιτ.

Πηγή: kathimerini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πάνω στα ελληνοτουρκικά σύνορα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πύθιο Διδυμοτείχου: Συγκίνηση μπροστά στην αναμνηστική στήλη του Εθνάρχη θείου του, για τον Κώστα Καραμανλή