Ντροπιαστική εικόνα της παραλίας Αλεξανδρούπολης-Κουκουράβας: Κάντε υπομονή έρχεται η… ανάπλαση

Ντροπιαστική εικόνα της παραλίας Αλεξανδρούπολης-Κουκουράβας: Κάντε υπομονή έρχεται η… ανάπλαση

Τη ντροπιαστική εικόνα που βλέπετε παρουσιάζει η παραλία της Αλεξανδρούπολης στο πιο κεντρικό της σημείο, με μπάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα να αποτελούν τα… αξιοθέατα για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης και μάλιστα στο πιο κεντρικό σημείο.

Ένας πολίτης την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και γνωρίζοντας πως μιλάει σε ώτα μη ακουόντων, των δοικούντων τον δήμο, έγραψε με διάθεση χιούμορ: “Έγινε η διαμόρφωση του χώρου για να φιλοξενήσει σε δύο μήνες τα καινούργια γυρίσματα του SURVIVOR στην Αλεξανδρούπολη”.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, είναι ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών καφέ – εστίασης Γιώργος Αλαβάντας:Το πρόσωπο της Αλεξανδρούπολης μία τουριστική πόλη έτοιμοι να υποδεχτεί χιλιάδες τουρίστες”.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και τις δικές του προσωπικά (παλιά του τέχνη κόσκινο), απαντώντας και ρίχνοντας το φταίξιμο στον ΟΛΑ. Ζήτησε λοιπόν υπομονή γιατί έρχεται όχι η ανάπτυξη όπως λένε κάποιοι άλλοι πολιτικοί αλλά η ανάπτυξη. “Κάντε υπομονή. Ο διαγωνισμός για την ανάπλαση χερσαίας ζώνης είναι ήδη στον αέρα και θα έχουμε τον άλλο μήνα ανάδοχο”. 

Του ζήτησαν να γίνει κάτι έστω και προσωρινά για να μην υπάρχει αυτή η αποκρουστική εικόνα: “Δε θα ήταν και κόπος βέβαια με τα μηχανήματα του Δήμου να γίνει τουλάχιστον προς το παρών η περισυλλογή των μπάζων…
Πριν την ανάπλαση”.

Και η απάντηση του… γίγαντα Κουκουράβα, ήταν να ρίξει την ευθύνη στον ΟΛΑ. “Φίλε, δεν είναι χαρσαία ζώνη και υπεύθυνος είναι ο ΟΛΑ για την επέμβαση”.

Μέχρι λοιπόν να βρουν ποιές έχει τις ευθύνες, η εμφάνιση της παραλίας της Αλεξανδρούπολης θα είναι αυτή η ντροπιαστική εικόνα και ύστερα ο Λαμπάκης και οι συν αυτών τρέχουν στις Ρωσίες και τις Σερβίες για να φέρουν τουρίστες