«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ» – Συνάντηση Αυγενάκη με αυτοδιοικητικούς

«Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ» – Συνάντηση Αυγενάκη με αυτοδιοικητικούς

Ανοικτό διάλογο με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης, θα έχει αύριο στην Ξάνθη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτοπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, που το πρωί της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί το νησί της Σαμοθράκης.

Η Ξάνθη θα είναι λοιπόν ο επόμενος δικός του σταθμός αλλά και της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ», που συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και σκοπό έχει τη δημιουργία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου με όλους τους αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 16 Μαΐου 2018, 7:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο Z Palace (Τέρμα Γ. Κονδύλη), στην Ξάνθη,  είναι η τρίτη μιας σειράς συσκέψεων στο πλαίσιο του πραγματικού διαλόγου με τα αυτοδιοικητικά στελέχη όλων των βαθμίδων και με τις τοπικές κοινωνίες που ανοίγει η ΝΔ, ενόψει της κυβερνητικής πρότασης που περιλαμβάνει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης.