Το “δεξί χέρι” του Μελισσανίδη στην Αλεξανδρούπολη για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου

Το “δεξί χέρι” του Μελισσανίδη στην Αλεξανδρούπολη για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται από χθες το βράδυ το “δεξί χέρι” του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο παράγοντας Γιάννης Παπαδόπουλος και έχει ξεκινήσει συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις με προέδρους και παράγοντες σωματείων, εν όψει των εκλογών της ΕΠΣ Έβρου στα τέλη Μαίου.

Το “αφεντικό” της ΑΕΚ φαίνεται ότι δεν θεωρεί… χαμένη υπόθεση την διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ένωσης του νομού μας, για την οποία όπως σας ενημέρωσε με συνεχή ρεπορτάζ το Evros-news.gr, έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ που στηρίζει τον υποψήφιο Παντελή Χατζημαρινάκη. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Έβρου, που έχει εξασφαλίσει τις ψήφους αρκετών ομάδων και θεωρείται το φαβορί, έχει την βοήθεια του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών της Αλεξανδρούπολης Γιώργου Παντελίδη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τάκη Τοψίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-ΕΠΣ Έβρου: Η παράταξη Χατζημαρινάκη «εκλεκτή» του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη

Αυτοί, όπως γράψαμε, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, παρουσία των Μάλαμα Τεβεκέλη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου και έτσι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το… χρίσμα στην κίνηση Χατζημαρινάκη. Προφανώς ο Μελισσανίδης, αν και είναι δεδομένο πως άργησε να κινηθεί, δεν θεωρεί την υπόθεση της ΕΠΣ Έβρου χαμένη και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα κερδίζοντας τις εκλογές.

Γι’ αυτό και έστειλε τον συνεργάτη του Γιάννη Παπαδόπουλο, γνωστό από την παρουσία του στην ΕΠΟ και φίλο του περιβόητου Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει προθέσεις και να μιλήσει με προέδρους ή γενικότερα εκπροσώπους σωματείων του Έβρου. Αυτός άλλωστε έχει κατηγορηθεί από τον Αλέξη Κούγια και άλλους παράγοντες ότι μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, ασχολούνται με τις εκλογές των Ενώσεων όλης της χώρας και μάλιστα μοιράζουν και χρήματα σε σωματεία, προκειμένου να εκλέξουν τις διοικήσεις που επιθυμεί η ΑΕΚ.

Άγνωστο αν θα στηρίξουν Λογαρά,

ενώ ασχολείται ξανά και ο Καραβασίλης

Ο Παναγιώτης Λογαράς αφού… χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και την βρήκε κλειστή, πήγε στην Αθήνα και έκανε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επιδιώκοντας την στήριξη τους. Αυτοί του ζήτησαν συγεκριμένα στοιχεία ότι διαθέτει στο πλευρό του αρκετά σωματεία προκειμένου να τον βοηθήσουν για να κερδίσει τις εκλογές, αλλά επειδή δεν ικανοποιήθηκαν από τα όσα παρουσίασε, αποφασίστηκε να αναλάβει…  ρόλο ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη και γι’ αυτό ήρθε στον Έβρο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να βρεθεί εδώ και η επίσης συνεργάτης του “αφεντικού” της ΑΕΚ και επί πολλά χρόνια έχουσα διάφορα πόστα στην ΠΑΕ, η εβρίτισσα Βάγια Βρεττάκου-Καπτσίκα (από την Θυρέα Διδυμοτείχου), ώστε να βοηθήσει και αυτή με τις γνωριμίες που έχει στην συγκεκριμένη προσπάθεια. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης, που είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί και μάλιστα καταλόγιζε μεγάλες ευθύνες στον Λογαρά για όσα έγιναν, εμφανίζεται από χθες να έχει ενεργοποιηθεί ξανά και να στηρίζει τις προσπάθειες του.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται ο ίδιος να θέσει υποψηφιότητα και παραμένει άγνωστο αν συντάχθηκε με την πλευρά της ΑΕΚ. Πάντως σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά το “δεξί χέρι” του Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο από την ΕΠΟ, αφού και οι δυο μαζί ήταν στην πλευρά Σωκράτη Κόκκαλη όταν κυριαρχούσε επί χρόνια στην διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως θα υπάρξει “κόντρα” Μελισανίδη-Ιβάν Σαββίδη για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου και παρ’ ότι το “αφεντικό” του ΠΑΟΚ θεωρείται πως διαθέτει το προβάδισμα, ο “Τίγρης” έχει αποδείξει πως δεν τα παρατάει εύκολα και θα το παλέψει να αντιστρέψει το κλίμα, αν και άργησε.