Κάθετος άξονας: Σε ένα μήνα τελειώνει ο ανισόπεδος κόμβος Μάνδρας – Προχωράει της Δαδιάς. (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Κάθετος άξονας: Σε ένα μήνα τελειώνει ο ανισόπεδος κόμβος Μάνδρας – Προχωράει της Δαδιάς. (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Εντατικά προχωρούν στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, τα έργα της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου στο χωριό Μάνδρα Σουφλίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων του έργου, σε περίπου ένα μήνα-εκτός απρόοπτου-αναμένεται η κατασκευή του να ολοκληρωθεί, ενώ κανονικά συνεχίζεται και ο ανισόπεδος κόμβος της Δαδιάς. 

Η εταιρεία “Άκτωρ” του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα(οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά ο Μπόμπολας μένει), συνεχίζει την κατασκευή των έργων στην περιοχή της Μάνδρας, όπου υπάρχει εκτός του ανισόπεδου κόμβου και η γέφυρα. Οπότε, με την ολοκλήρωση του θα δοθεί στην κυκλοφορία και σε συνδυασμό με την παράκαμψη Λαβάρων που εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί, βελτιώνεται η κατάσταση.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι πληροφορίες του Evros-news.gr που έκανε… αυτοψία στα έργα, αναφέρουν ότι θα αρχίσει αμέσως μετά η αντικατάσταση του οδοστρώματος στο κομμάτι Μάνδρας-Σουφλίου. Συγκεκριμένα, θα ξηλώνεται ο υπάρχον ασφαλτοτάπητας που έχει φθαρεί σε πολλά σημεία και θα τοποθετείται καινούργιος, ώστε ο συγκεκριμένος δρόμος να είναι ουσιαστικά σαν καινούργιος.

Όσον αφορά τον ανισόπεδο κόμβο της Δαδιάς, που δημιουργείται για να ενωθεί το χωριό με το Εθνικό Πάρκο σπάνιων αρπακτικών με το νέο κομμάτι του κάθετου άξονα, επίσης προχωρούν με εντατικό ρυθμό οι εργασίες κατασκευής του. Αυτός βέβαια επειδή ξεκίνησε και αργότερα, θα καθυστερήσει ακόμα λίγο, όπως λένε όμως οι πληροφορίες και δείχνουν το βίντεο και οι φωτογραφίες, προχωράει πολύ ικανοποιητικά,