ΕΠΣ Έβρου: Ανεξάρτητος υποψήφιος κατεβαίνει στις εκλογές ο Χριστόδουλος Μεντίζης

ΕΠΣ Έβρου: Ανεξάρτητος υποψήφιος κατεβαίνει στις εκλογές ο Χριστόδουλος Μεντίζης

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος θα διεκδικήσει τις ψήφους των σωματείων του Έβρου στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων που θα διεξαχθούν στις 30 Μαίου, ο εκπρόσωπος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης, με πολύχρονη προσφορά ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας στο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ο ίδιος κατέθεσε κανονικά την υποψηφιότητα του ως το μεσημέρι σήμερα που έληξε η προθεσμία και τελικά θα υπάρχει μόνο η παράτξη του πρώην Γραμματέα της ΕΠΣ Παντελή Χατζημαρινάκη, η οποία και θα εκλεγεί. Ο Παναγιώτης Λογαράς παρά τις συνεχείς δηλώσεις και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του, αποσύρθηκε μαζί με κάποιους από τους υποψήφιους που είχε βρει.

Η δήλωση-κάλεσμα του Χριστόδουλου Μεντίζη προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Έβρου αναφέρει:  “Καλώ όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος, να παρευρεθούν στην γεν.συνέλευση στις 30/5/2018.

Να ακουστούν οι προτάσεις και οι θέσεις των υποψηφίων, καθώς και των ομάδων για την επόμενη τετραετία. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να συνεισφέρουμε σ’ ένα δημοκρατικό διάλογο με αξίες, που να εμπλουτιστεί από χρήσιμα συμπεράσματα για ένα καλύτερο μέλλον στο Εβρίτικο ποδόσφαιρο”.