Σε αναμνηστική επιγραφή ο Λαμπάκης, μαζί με τον “μαϊμού” Επίτιμο Πρόξενο Γκαμπαερίδη

Σε αναμνηστική επιγραφή ο Λαμπάκης, μαζί με τον “μαϊμού” Επίτιμο Πρόξενο Γκαμπαερίδη

Αυτοί οι δυο τελικά… πάνε πακέτο, που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα. Για τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον “μαϊμού” Επίτιμο Πρόξενο Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη ο λόγος, που είναι πλέον μαζί τα ονόματα τους στην αναμνηστική επιγραφή η οποία τοποθετήθηκε στο ρώσικο ναίδιο, μετά από τα πρόσφατα θυρανοίξια του.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει αναφορά στην δωρεά του ξύλινου παρεκκλησίου από το ρώσικο Πυρηνικό εργοστάσιο, στον σύλλογο “Ρλώσικο Σπίτι” της Αλεξανδρούπολης, στην πρόεδρο του Ιουλία Γαβρίλοβα, στον σύζυγο της που παρίστανε παράνομα τον Επίτιμο πρόξενο της Ρωσικής Δημοκρατίας στην περιοχή μας και κορόιδευε ή παραπλανούσε θεσμικούς φορείς και όχι μόνο, αλλά και στον  δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.

Τόσο… αγώνα έκανε άλλωστε ο τελευταίος να φέρει το συγκεκριμένο ναίδιο των 35 τ.μ, άσχετα αν δεν κατάφερε να φέρει τελικά τους Ρώσους τουρίστες που υπόσχεται εδώ και χρόνια. Ακόμα και στην… τοποθέτηση του τρούλου είχε πάει να βοηθήσει και κάλεσε κανάλια να… αποθανατίσουν την στιγμή. Είναι δυνατόν να λείπει το όνομα του από την αναμνηστική επιγραφή;