Αθωώθηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Μίλησε για επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά… σκουληκάκια

Αθωώθηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Μίλησε για επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά… σκουληκάκια

Αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, που κατηγορούνταν για παράβαση των άρθρων 1,12,26 παρ.1α , 27 παρ. 1, 46 παρ. 1 α, 259 του Ποινικού Κώδικα για απευθείας ανάθεση μελέτης στον Τσανακτσίδη Ελευθέριο με την υπ’ αριθμ. 23388/2017 απόφασή του, με σκοπό να προσπορίσει παράνομο όφελος.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας κάθισε σήμερα το πρωί στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αυτή την φορά η υπόθεση δεν αναβλήθηκε και εκδικάστηκε κανονικά, με την απόφαση του δικαστηρίου να τον δικαιώνει και να τον κρίνει αθώο. Ο ίδιος μάλιστα ξέσπασε μετά από την ανακοίνωση της απόφασης αυτής και με σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook την οποία συνόδεψε μάλιστα με μια φωτογραφία του έξω από το δικαστικό Μέγαρο της πόλης, μίλησε για επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά σκουληκάκια, στα οποία μετά την δικαίωση του θέλει να στείλει μήνυμα, ότι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.

Το Evros-news.gr, ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που δημοσιοποίησε την ποινική δίωξη κατά του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του το περασμένο Σάββατο 19 Μαίου. Σε αυτό ανέφερε απλά την κατηγορία, με βάση και την απόφαση για έγκριση νομικής συμπαράστασης του δήμου Ορεστιάδας, κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Κι επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ.Μαυρίδης είναι παλικάρι και δεν… μασάει τα λόγια του, θα φιλοξενούσε ευχαρίστως δηλώσεις του, με τις οποίες να… ξεσκεπάζει όλα αυτά τα… σκουληκάκια που όπως υποστηρίζει τον εκβιάζουν.