ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη έρευνα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για… εικονικές ιατρικές εξετάσεις με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη έρευνα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για… εικονικές ιατρικές εξετάσεις με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών!!!

Μια μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr, προκειμένου να διαπιστωθεί τί ακριβώς συμβαίνει και πόσο μεγάλη έκταση μπορεί να έχει πάρει το θέμα… εικονικών ιατρικών εξετάσεων, με την χρησιμοποίηση ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίοι εντελώς τυχαία το πληροφορήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ψάχνοντας περισσότερο το θέμα της πρόσληψης συμβασιούχων για την φύλαξη, την οποία όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ο Επίτροπος έκρινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ επειδή δεν υπήρχαν στα δικαιολογητικά οι απαραίτητες Υπεύθυνες Δηλώσεις και έτσι αρνήθηκε να υπογράψει τιο ένταλμα πληρωμής τους και το έκανε ΠΡΑΞΗ, “πέσαμε” πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, που με μια πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά σοβαρό.

Απ’ όσα καταφέραμε να μάθουμε, όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος απ’ την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε το ΠΓΝΑ για κάποια εξέταση. Εκεί με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι είχε υποβληθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε σειρά εξετάσεων, όπως έδειχναν τα στοιχεία με βάση τον ΑΜΚΑ του. Φυσικά… έπεσε από τα σύννεφα, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Μάλιστα οι ιατρικές αυτές εξετάσεις ήταν αρκετά ακριβές και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα. Οι υπάλληλοι τον συμβούλεψαν να πάει στην αρμόδια υπηρεσία και να καταγγείλει το γεγονός, όπως και έκανε.

Το θέμα έφτασε και στην διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και δόθηκε εντολή να ξεκινήσει άμεσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τί ακριβώς συνέβη. Αν δηλαδή πρόκειται περί… λάθους, πόσο μεγάλη είναι η συγκεκριμένο υπόθεση, αν χρησιμοποιήθηκαν και τα ΑΜΚΑ άλλων ανυποψίαστων πολιτών για εικονικές ιατρικές εξετάσεις, ποιοί γιατροί τις υπέγραψαν και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Προφανώς θα ενημερώθηκε και ο Διοικητής Δημήτρης Αδαμίδης, ο οποίος να θυμίσουμε δημοσιοποίησε πριν από μήνες τα αποτελέσματα του ελέγχου για τις ευθύνες δύο γιατρών οι οποίοι έκαναν υπέρογκες και παράνομες συνταγογραφήσεις, οι οποίες ζημίωσαν με αρκετά εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο.

Τότε ο κ.Αδαμίδης είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως υπάρξει συνέχεια στις έρευνες αυτές, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι επίορκοι γιατροί, αλλά το θέμα έμεινε εκεί. Η περίπτωση που αναφέρουμε είναι διαφορετική και φυσικά περιμένουμε από τον ίδιο ή γενικότερα την Διοίκηση του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης να πάρουν θέση στην αποκάλυψη που κάνουμε. Αν δηλαδή όντως υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα, αν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και ποιά στοιχεία έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων φύλαξης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης; Ο Επίτροπος δεν υπέγραψε να πληρωθούν