Συνεχείς δράσεις ενημέρωσης  των οδηγών από το Moto Club Alexandroupolis (φωτορεπορτάζ)

Συνεχείς δράσεις ενημέρωσης των οδηγών από το Moto Club Alexandroupolis (φωτορεπορτάζ)

Με δυναμικό τρόπο και συνεχείς δράσεις ενημέρωσης των οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων για ασφαλή οδήγηση, τα μέλη του Moto Club Alexandroupolis δίνουν εντυπωσιακό παρόν στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.


Χθες είχαμε την διανομή φυλλαδίων στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων, με το σήνθημα: “Φοράμε panda το κράνος μας”, έξω από το δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα τα φυλλάδια ήταν ευγενική χορηγία από την εταιρεία G.R.I PRINT SERVICES και όλοι όσοι σταματούσαν έδειχναν ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Γρηγοράκης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, μαζί με τα μέλη του Moto Club Alexandroupolis που συνέχεια αυξάνονται,   την Δευτέρα 21 Μαίου βρέθηκαν στο Γυμνάσιο της Άνθειας μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Βασίλαρου και των καθηγητών του Γυμνασίου.

Εεκεί είχαν ευκαιρία να μιλήσουν στους μικρούς μαθητές και αυριανούς δικυκλιστές, για θέματα ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Η οργάνωση και η φιλοξενία ήταν άψογη και δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους.