Σάρωσε η “ζουζούνα απ’ την Ορεστιάδα”Νατάσα Παλάζη  στο Shopping STAR (Δείτε το BINTEO)

Σάρωσε η “ζουζούνα απ’ την Ορεστιάδα”Νατάσα Παλάζη στο Shopping STAR (Δείτε το BINTEO)

Μια συμπατριώτισσα μας που μένει στην Ορεστιάδα και κατάγεται από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου, η Νατάσα Παλάζη, πήρε μέρος στην εκπομπή Shopping STAR του αθηναϊκού καναλιού STAR που έχει σχέση με την μόδα και με το… καλημέρα κυριολεκτικά σάρωσε στην βαθμολογία, βάζοντας πλώρη για ν’ αναδειχθεί η νικήτρια της εβδομάδας.

Η κ.Παλάζη, εμφανίστηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά και η συμμετοχή της προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα. Ήταν η πρώτη από τις πέντε διαγωνιζόμενες και συγκέντρωσε 32 βαθμούς, μέσο όρο δηλαδή 8 στα 10, που θεωρείται πολύ υψηλή βαθμολογία. Επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο εντυπωσιακό σύνολο, μάλλκον επειδή ο σύζυγος της Κώστας Παλάζης είναι φανατικός φίλαθλος του Άρη και άφησε άφωνες τις άλλες διαγωνιζόμενες, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια αναφερόμενες στην συνολική της εμφάνιση.

Η Νατάσα Παλάζη, που διαγωνίστηκε ως “ζουζούνα της Ορεστιάδας”, είναι πολύ δραστήρια και συμμετέχει και σε παραδοσιακό, θρακιώτικο χορευτικό συγκρότημα μαζί με τον σύζυγο της, όπως διαπιστώνει κανείς αν επισκεφθεί την προσωπική της σελίδα στο facebook, όπου την βλέπει ντυμένη με την παραδοσιακή θρακιώτικη φορεσιά.

Ευχόμαστε η σημερινή εντυπωσιακή της εμφάνιση να της δώσει τελικά την πρώτη θέση και να αναδειχθεί την Παρασκευή η Shopping SΤAR της εβδομάδας.