Εικοσιπέντε υποτροφίες για φοιτητές από το Ίδρυμα Λάτση

Εικοσιπέντε υποτροφίες για φοιτητές από το Ίδρυμα Λάτση

Εικοσιπέντε νέες υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές θα προκηρύξει τον Σεπτέμβριο του 2017 το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος υποτροφιών για τελειόφοιτους μαθητές/μαθήτριες των Λυκείων της Ελλάδας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του.
Αίτηση θα μπορούν να υποβάλλουν υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από το επιστημονικό πεδίο σπουδών τους. Κατά την επιλογή δίνεται προτεραιότητα σε υποψήφιους που έχουν επιτύχει υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις εισαγωγής και πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Η χρηματοδότηση διαρκεί για όλα τα έτη σπουδών, με την προϋπόθεση ότι ο/η υπότροφος θα παρουσιάζει καλή επίδοση.
Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι:
Φοίτηση σε τόπο διαφορετικό από τον μόνιμο τόπο κατοικίας της οικογένειας.
Βαθμολογία άνω των δεκαεπτά χιλιάδων μορίων (17.000) στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 (χωρίς τα ειδικά μαθήματα).
Οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2017. Για τις σχετικές ενημερώσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.latsis-foundation.org ή να ακολουθήσουν την σελίδα του Ιδρύματος στο Facebook (www.facebook.com/JSLatsis.Foundation).

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση