Από 5 χρόνων έρχεται στον Έβρο ο Χρήστος Πανόπουλος

Από 5 χρόνων έρχεται στον Έβρο ο Χρήστος Πανόπουλος

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης τίμησε πριν λίγο καιρό τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρηγια την προσφορά του στην ευρύτερη περιοχή.
Η εκδήλωσηείχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και απέδωσε την οφειλόμενη τιμή απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει την περιοχή μας όχι μόνο με την συμμετοχή του στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης, αλλά και με ποικίλες ακόμα δραστηριότητες. Κατά την διάρκεια της προβλήθηκε μάλιστα ένα 12λεπτο βίντεο-αφιέρωμα στον κ.Πανόπουλο, το οποίο επιμελήθηκε δημοσιογραφικά(κείμενο, σενάριο, επιλογή φωτογραφιών και πλάνων) ο εβρίτης δημοσιογράφος Κώστας ¨Πιτιακούδης, που γνωρίζει πολύ καλά την… διαδρομή του από το 1991 που ασχολήθηκε με την ομάδα της Ξάνθης μέχρι σήμερα.
Εκεί αναφέρθηκε κάτι που ελάχιστοι ακόμα και εδώ στον Έβρο γνωρίζουν. ¨ότι ο Χρήστος Πανόπουλος έρχεται από την ηλικία των 5 χρόνων στην περιοχή μας, μια και τον έπαιρνε μαζί του ο αείμνηστος πατέρας του Ιωάννης που ερχόταν για κυνήγι εδώ. Κι όχι μόνο αυτό. Είναι και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ξανθιώτικης ΠΑΕ φανατικός κυνηγός και γι’ αυτό άλλωστε περνάει στο νομό μας και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη και το Δέλτα του ¨Εβρου, πολλές μέρες κάθε χρόνο. Μάλιστα έχει εδώ και πάνω από 20 χρόνια φτιάξει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή του Μαίστρου και εκεί είναι το… ορμητήριο του.