Εντυπωσιακά ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά outfit!

Εντυπωσιακά ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά outfit!

Η άνοιξη έχει μπει ήδη για τα καλά και το καλοκαίρι που τόσο περιμένουμε είναι προ των πυλών. Καθώς η διάθεση για βόλτες αυξάνεται συνεχώς, θέλουμε να ανανεωθούμε σε όλα τα επίπεδα και φυσικά να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να αποκτήσουμε τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά outfit.
Ο καιρός όμως ακόμα είναι λίγο περίεργος, με αρκετή ζέστη τα πρωινά και χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τις βραδινές ώρες και γι’ αυτό προβληματιζόμαστε ως προς το τι να βάλουμε και εφόσον δεν έχουμε μπει για τα καλά ακόμα στους ζεστούς μήνες και το καλοκαιρινό mood κάποιες φορές δεν ξέρουμε πως να συνδυάσουμε τα ρούχα μας για να ‘μαστε μες στην μόδα.
Outfit με παντελόνι
Τα αγαπημένα μας παντελόνια και τα jeans είναι αυτά που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε καμία εποχή του χρόνου και φυσικά μας δίνουν την άνεση που θέλουμε για όλες τις ώρες της ημέρας. Για την άνοιξη μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου παντελόνι με ένα απλό top και μία μακριά ζακέτα ή ένα σακάκι.
Φυσικά και τα πουκάμισα ταιριάζουν με τα skinny παντελόνια και δίνουν ανέμελη διάθεση. Ενώ όσο ανοίγει περισσότερο ο καιρός θα αρχίσουμε να φοράμε το αγαπημένο μας jean σορτς. Ανάλογα με το στυλ σου και την περίσταση μπορείς να συνδυάσεις ένα παντελόνι με sneakers, με ψηλοτάκουνα παπούτσια ή και με πλατφόρμες ή πέδιλα.
Outfit με φούστα
Τους καλοκαιρινούς μήνες οι φούστες είναι φυσικά infashion και τις προτιμάμε αφού μπορούμε να βρούμε πολλά χρώματα και σχέδια και να πετύχουμε τα κατάλληλα outfit για κάθε περίσταση. Μια denim φούστα με sneakers ή πέδιλα είναι κατάλληλη για τις καθημερινές σου εξορμήσεις, ενώ για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μπορείς να προτιμήσεις μια mini ή maxi φούστα σε έντονα φωτεινά χρώματα.
Outfit με φόρεμα
Φυσικά από την καλοκαιρινή μας ντουλάπα δεν μπορούν να λείπουν τα φορέματα. Το totalfloraloutfit είναι τάση στη μόδα για φέτος το καλοκαίρι και είναι πολύ πιο ωραίο και εύκολο να το πετύχεις με ένα φόρεμα. Συνδύασε το φόρεμά σου με μια ζακέτα ή ένα denim γιλέκο για boho εμφανίσεις.
Υπάρχει όμως μεγάλη ποικιλία και στα μονόχρωμα φορέματα, που μπορείς να συνδυάσεις με τα κατάλληλα κοσμήματα και ψηλοτάκουνα παπούτσια για ιδιαίτερες εμφανίσεις ή αν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο.
Outfit με ολόσωμη φόρμα
Οι ολόσωμες φόρμες είναι το ρούχο που έχει αγαπήσει κάθε γυναίκα, αφού συνδυάζει την άνεση ενός παντελονιού με την κομψότητα και το ολοκληρωμένο στυλ που χαρίζει ένα φόρεμα.
Επίσης είναι πολύ βολικές για την ντουλάπα κάθε γυναίκας, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί με sneakers ή πέδιλα και χαλαρό χτένισμα στα μαλλιά, μέχρι το βράδυ συνδυασμένες με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, το κατάλληλο μακιγιάζ και φυσικά τα απαραίτητα αξεσουάρ. Είναι πολλά τα σχέδια και τα χρώματα που μπορείς να βρεις στην αγορά.
Θα σου συνιστούσα να επιλέξεις μία μονόχρωμη ώστε να λειτουργεί σαν μπαλαντέρ στην ντουλάπα σου για τις ημέρες που δεν έχεις τι να φορέσεις και για να έχεις ένα έτοιμο σύνολο για βραδινή έξοδο που προκύπτει τελευταία στιγμή.