Που θα ξαναδούμε τηλεοπτικά τον Θρακιώτη μάνατζερ ράγκμπι του Survivor;

Που θα ξαναδούμε τηλεοπτικά τον Θρακιώτη μάνατζερ ράγκμπι του Survivor;

Μπορεί να έχει αποτελέσει παρελθόν από το Survivor εδώ και ένα μήνα ο Θρακιώτης στην καταγωγή μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης, ο γνωστός σε όλους μας πλέον μάνατζερ ράγκμπι,αλλά είναι σίγουρο ποως σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή θα τον ξαναδούμε μελλοντικά. Όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τα γεγονότα, δεν μπορεί χωρίς αυτήν και τείνει να εξελιχθεί σε ένα είδος τηλεοπτικού…. μαϊντανού,
Πριν γίνει ιδιαίτερα γνωστός από το Survivor το οποίο σαρώνει στην τηλεθέαση, ο εκ Θράκης καταγόμενος μάνατζερ ράγκμπι είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι Deal του Χρήστου Φερεντίνου στον ALPHA εκπροσωπώντας το νομό Ξάνθης.


Κι όχι μόνο αυτό. Ο 35χρονος Αργιαννλιδης είχε εμφανιστεί τον Νοέμβριο του 2015 στο κοινό της εκπομπής «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία τότε μεταδιδόταν από το STAR και μάλιστα είχε απευθύνει ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Στην εκπομπή εκείνη είχε δηλώσει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και όταν του δόθηκε ο λόγος από τον Χατζηνικολάου, έσπευσε να αναφερθεί στην θρακιώτικη καταγωγή του.«Ονομάζομαι Αργιανίδης Παναγιώτης, κατάγομαι από την όμορφη Ξάνθη και την πολύ όμορφη Αλεξανδρούπολη», είχε ξεκινήσει τότε την τοποθέτησή του, πριν θέσει το ερώτημά του.