H Ολλανδή dj Chelina Manuhutu στις 30 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη

H Ολλανδή dj Chelina Manuhutu στις 30 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται στις 30 Απριλίου, για πρώτη φορά στην καριέρα της η ChelinaManuhutu. Η Ολλανδή dj είναι καλεσμένη των Wakeupevents και του Picobynight για μια εμφάνιση την Κυριακή 30 Απριλίου το Picobynight.
Η ChelinaManuhutu γεννήθηκε το 1985 στο Huizen της Ολλανδίας, μεγάλωσε σε ένα μουσικό περιβάλλον με λάτιν επιρροές αν και η ίδια ακούει όλα τα είδη μουσικής.
Η πρώτη επαφή που είχε με τα πικ απ ήταν σε ηλικία 13 ετών, όταν ο αδερφός της ο οποίος είναι dj την πήρε μαζί του σε ένα μαγαζί το οποίο θα έπαιζε ο ίδιος. Στην ηλικία των 15 ετών πέρασε και από το χώρο του modelling αλλά και από μια γυναικεία μπάντα στην οποία ήταν μέλος για 4 χρόνια. Μετά από 10 χρόνια κατάλαβε τελικά ότι η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και την ξανά έβαλε στην καθημερινότητα της. Αγόρασε λοιπόν τα δικά της πικ απ και άρχισε να κάνει εξάσκηση, όπου στις αρχές του 2011 ξεκίνησε την καριέρα της ως dj.
Ήδη έχει εμφανιστεί σε πολλά club της Ολλανδίας αλλά και όλου του κόσμου και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς dj.