Αίσχος!!! Εμετική προπαγάνδα των Τούρκων κατά της Θράκης χρησιμοποιώντας μικρό παιδί

Αίσχος!!! Εμετική προπαγάνδα των Τούρκων κατά της Θράκης χρησιμοποιώντας μικρό παιδί

Την εμετική ανθελληνική τους προπαγάνδα με στόχο την Θράκη, συνεχίζουν οι Τούρκοι και αυτή την φορά δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και ένα μικρό παιδί προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν ένα βίντεο που είναι γυρισμένο στα γραφεία του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού – ΚωνσταντΙνούπολης, του αλυτρωτικού δηλαδή Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης όπως τον ονομάζουν. Στα γραφεία του συλλόγου πέραν της τουρκικής σημαίας υπάρχει και η γνωστή προκλητική σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».
Στο βίντεο το κοριτσάκι αναφέρεται στην «97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ την ημέρα εγκαινίων της βουλής στις 23/4/1920».
Το μικρό παιδί, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη επέτειο του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ, αναφέρει: «Αγαπητοί μου συμπολίτες, το όνομα μου είναι Σουντεμί Μαρλάρ. Ως πρόεδρος του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης σας συγχαίρω με τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για την γιορτή Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού της 27ης Απριλίου.
Σήμερα γιορτάζουμε την 97η επέτειο της αφιέρωσης στα παιδιά από τον Τρανό Ηγέτη Ήρωα Μουσταφά Κεμάλ τη ημέρας εγκαινίων της βουλής της 23/4/1920. Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, ως μέλη της Τουρκίας της μίας και μόνης χώρα που χάρισε αυτή τη γιορτής στα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά και ως μέλη του μεγάλου τουρκικού έθνους, αισθανόμαστε υπερήφανοι. Τι ευτυχία να λες πως είσαι Τούρκος».

Όλη αυτή η χοντροκομμένη προπαγάνδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ανύπαρκτα θέματα, εντάσσεται φυσικά στην προσπάθεια της γειτονικής χώρας να προκαλέσει ένταση για εσωτερικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο με την εμετική προπαγάνδα στο: tourkikanea.grhttp://tourkikanea.gr/2017/04/bttdd-86/#more-71264

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση