Κατεψυγμένα λαχανικά Έβρου: Έτοιμα να κατακτήσουν όλη την Ελλάδα

Κατεψυγμένα λαχανικά Έβρου: Έτοιμα να κατακτήσουν όλη την Ελλάδα

Τον Μάιο ξεκινάει η λειτουργία της νέας μονάδας κατεψυγμένων λαχανικών του ομίλου «Υφαντής» στην Αλεξανδρούπολη

Έτοιμα να κατακτήσουν όλη την Ελλάδα είναι τα κατεψυγμένα λαχανικά του Έβρου. Ο όμιλος «Υφαντής» μέσω της θυγατρικής του εταιρείας «ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» μέσα στον  Μάιο ξεκινάει την λειτουργία της νέας μονάδας τυποποίησης και συσκευασίας στην Αλεξανδρούπολη.

Τα λαχανικά που καλλιεργούνται στις εύφορες εκτάσεις του νομού μας, παράγονται ως κατεψυγμένα στη συνέχεια από δύο επιχειρήσεις του βορείου Έβρου που εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό και με τις οποίες ήρθε ήδη σε συμφωνία για συνεργασία ο όμιλος του «Υφαντή». Πρόκειται για την  «Hellas Frost, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.»  των αδερφών Παυλούδη που έχει το εργοστάσιο της τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και την «ΑΡΔΑΣ FROST» με έδρα και  τις εγκαταστάσεις στα Κόμαρα της περιοχής Ορεστιάδας.

Όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό ο Γενικός Διευθιυντής του ομίλου «Υφαντής» και υπεύθυνος για την θυγατρική στον Έβρο κ.Χρήστος Γκοτσίδης: «Στο νέο κτίριο της εταιρείας που φτιάξαμε, θα λειτουργήσει μια καινούργια δραστηριότητα για εμάς. Τον Μάιο θα ξεκινήσει εκεί η μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας κατεψυγμένων λαχανικών. Θα παίρνουμε έτοιμη την πρώτη ύλη και δεν θα μπούμε εμείς στα χωράφια για καλλιέργειες. Τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν υπάρχουν ήδη και παράγονται στον Έβρο. Είναι δυο εταιρείες κατεψυγμένων στους Μεταξάδες  και στο Τρίγωνο. Θα συνεργαστούμε μ’ αυτούς και θα παίρνουμε την πρώτη ύλη που στη συνέχεια θα τυποποιούμε και θα συσκευάζουμε σε μισό, ένα και περισσότερα κιλά. Στόχος μας είναι να παντρέψουμε την εβρίτικη πρώτη ύλη με την αγορά πανελλαδικά, χάρη στο πολύ μεγάλο δίκτυο διανομής που έχει η «Υφαντής» με 18 εταιρείες. Έτσι θα μπουν σε κάθε ελληνικό σπίτι τα κατεψυγμένα λαχανικά του Έβρου που είναι άριστης ποιότητας. Φυσικά η νέα αυτή δραστηριότητα θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*