Τοψίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής

Τοψίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής

Διαψεύδει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου  τα σενάρια που γράφονται και ακούγονται ότι θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

Τον τελευταίο καιρό αυξάνονται τα δημοσιεύματα και οι φήμες που θέλουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία όταν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές.  Ως βασικό επιχείρημα μάλιστα προβάλλονται οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, η σύζυγος του οποίου Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει επαγγελματική συνεργασία με την οικογένεια του κ.Τοψίδη.

Τα σενάρια αυτά όπως είναι φυσικό, έκαναν φίλους και γνωστούς να τον ρωτούν συχνά αν έχουν δόση αλήθειας και αν όντως σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για να μπει στην Βουλή. Κάτι που έγιναν και πρόσφατα, μετά από δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων, τα οποία αναπαρήγαγαν και τα τοπικά ΜΜΕ του Έβρου.

Ο κ.Τοψίδης, αν και δημόσια αποφεύγει να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με        ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του «Evros-news.gr» που προέρχονται από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον διαψεύδει σε φίλους και γνωστούς που τον ρωτούν αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής» είναι η κατηγορηματική του απάντηση και παράλληλα προσθέτει ότι είναι αφοσιωμένο στο  πετυχημένο έργο που ξεκίνησε και συνεχίζει στο Επιμελητήριο Έβρου. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα είναι και πάλι υποψήφιος για Πρόεδρος στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Αυτό που με απασχολεί είναι η δουλειά στο Επιμελητήριο και πως αυτή θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία. Γι’ αυτό δεν σας κρύβω πως ήδη ετοιμαζόμαστε  από τώρα μαζί με τους συνεργάτες μου ώστε να ξανακερδίσουμε τις εκλογές στο Επιμελητήριο που ως γνωστόν θα διεξαχθούν το Νοέμβριο».

Όσοι μάλιστα έχουν συζητήσει μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα, επιμένουν πως το… ξεκόφτει κατηγορηματικά και δεν αφήνει το παραμικρό ενδεχόμενο να αλλάξει την άποψη αυτή. Οπότε έχουμε… μείον έναν υποψήφιο για μια  από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου.