Ένταση και διαμαρτυρίες κατοίκων Ορμενίου στο Νίκο Παππά(video)

Ένταση και διαμαρτυρίες κατοίκων Ορμενίου στο Νίκο Παππά(video)

Ένταση και διαμαρτυρίες των κατοίκων του Ορμενίου προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνιών Νίκο Παππά, σημειώθηκε στην διάρκεια της επίσκεψης του στο ακριτικό χωριό. 

Οι κάτοικοι του έθεσαν το πρόβλημα του αναχώματος που υπάρχει μέσα στο χωριό, ανάχωμα που δημιουργήθηκε για να σωθεί το χωριό από την τελευταία πλημμύρα. Προς στιγμή υπήρξε μικρή ένταση, ενώ πυροσβεστικός ήταν ο ρόλος της βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά. Παράλληλα έγινε αναφορά και στους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα σύνορα της χώρας για την πάταξη του λαθρεμπορίου.

Ο κ.Παππάς επισκέφθηκε Ορμένιο και Δίκαια όπου έχουν τοποθετηθεί ήδη τα πρώτα δορυφορικά πιάτα με τα οποία μέσω των οποίων οι κάτοικοι μπορούν να βλέπουν ελεύθερα τηλεόραση. Ο υπουργός επισκέφτηκε σπίτι που έχει τοποθετηθεί δορυφορικό πιάτο και συνομίλησε με κατοίκους.
Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που τον συνόδευε έθεσε πρώτος στον υπουργό το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις πλημμύρες και τόνισε ότι πρέπει να απομακρυνθεί το εσωτερικό ανάχωμα που υπάρχει στο χωριό.

Ακολούθησαν με πιο έντονο τρόπο οι κάτοικοι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο της ιστοσελίδας thrakinea.gr ΕΔΩ 

Newsroom

Αποστόλης Δεδ.