“Αλάνια” όλοι στη Ν. Βύσσα για το Ιατρείο τους

“Αλάνια” όλοι στη Ν. Βύσσα για το Ιατρείο τους

Η πρωτοβουλία του συλλόγου Γυναικών για ενίσχυση του ιατρείου της Ν Βύσσας κατόπιν αιτήματος της γιατρού με ιατρικό εξοπλισμό πήρε σάρκα και οστά 

‘Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου: “Ολα έγιναν με δωρεές κατόπιν ενεργειών του Βαγγέλη Ασμανίδη  (Αλάνι), μέλους του αγροτικού συλλόγου Ν Βύσσας τον οποίο τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά ! Ο καρδιογράφος και το πιεσόμετρο είναι δωρεά του κ Μουτούδη Νικόλαου ιατρού στη γενική κλινική Θεσσαλονίκης με καταγωγή από το Β Εβρο! Άλλα δυο πιεσόμετρα είναι δωρεά από την εταιρεία ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ! Οι καρέκλες είναι δωρεά από τον κ Πετρετζίκη Γεώργιο !

Ευχαριστούμε τον κ Τοψίδη Κυριάκο Βυσσιώτη κάτοικο Βρυξελλών, για την άμμεση ανταπόκριση δωρεάς και φυσικά επειδή υπάρχουν κι άλλες δωρεές από Βυσσιώτες επαγγελματίες που διαμένουν είτε στη Ν Βυσσα είτε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είτε στο εξωτερικό θα υπάρχει άμμεση ενημέρωση για ότι δωρεά γίνεται στο ιατρείο μας !Ευχαριστούμε τούς Αιδεσιμώτατους των ενοριών αγίου Γεωργίου και αγίου Κωσταντίνου και Ελένης για τη στήριξη τους, τη γενική γιατρό του χωριού μας για τη στήριξη και την αποδοχή των δωρεών καθώς και όλους τους συλλόγους του χωρίου μας που ανταποκρίθηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας αλλά πάνω απ όλα όλους τους κατοίκους της Ν Βυσσας που στηριζουν θετικά την πρωτοβουλία του συλλόγου μας”.

 

 

Newsroom: Στέργιος Χαβ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*