ΔΕΗ: Αυξήσεις μετά… μουσικής

ΔΕΗ: Αυξήσεις μετά… μουσικής

Την ώρα που η ΔΕΗ ανακοίνωσε αυξήσεις στα τιμολόγια της και οι καταναλωτές θα επιβαρυνθούν ακόμα περισότερο στους ήδη… φουσκωμένους λογαριασμούς, προσέλαβε…. καλλιτεχνικό διευθυντή δίνοντας του 15.000 ευρώ για 8 μήνες. Θα έχουμε δηλαδή αυξήσεις μετά… μουσικής

Όπως αποξκάλυψε το CNN.gr, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προσλάβει 2.338 αρχαιολόγους για 8 μήνες και να χρεώσει τη μισθοδοσία τους στη  ΔΕΗ ήρθε τώρα και η σειρά της πλήρωσης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή.

Και όλα αυτά  συμβαίνουν ενώ η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζει ευθέως πλέον ζήτημα οικονομικής επιβίωσης  λόγω του μειωμένου κύκλου εργασιών και των χιλιάδων απλήρωτων λογαριασμών.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η διοίκηση της εταιρείας παραδέχθηκε ότι προχωρά σε προσωρινές… «μικρές επιβαρύνσεις» των λογαριασμών παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα παλαιότερα ηλεκτροσόκ και αδυνατεί να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του.

 

Newsroom

Καριοφυλλιά Τερ.