Νέα σύσκεψη της πρωτοβουλίας για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου στις 3 Μαίου

Νέα σύσκεψη της πρωτοβουλίας για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου στις 3 Μαίου

 Νέα σύσκεψη, που αυτή την φορά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 7 το βράδυ στην Άνω Οινόης Ορεστιάδας, (αίθουσα του συλλόγου Κρασοχώρι), οργανώνουν οι σύλλογοι και οι φορείς που αγωνίζονται για την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, για να αποφασιστούν συλλογικά οι περαιτέρω δράσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν: “Οι Σύλλογοι, τα Σωματεία και οι κοινωνικοί φορείς, εκπροσωπώντας το σύνολο της κοινωνίας και αφουγκραζόμενοι την αβεβαιότητα και την αγωνία της, για την συνεχόμενη υποβάθμιση του Βορείου Έβρου με μείζον θέμα την δυσλειτουργία του νοσοκομείου, την καταβαράθρωση της υγείας και γενικά της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Βορείου Έβρου, αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο. Πραγματοποιήθηκαν τρεις συσκέψεις, στον Δήμο Ορεστιάδας στις 23 Μαρτίου 2017, στον Δήμο Διδυμοτείχου στις 5 Απριλίου 2017 και στον Δήμο Σουφλίου στις 10 Απριλίου 2017 που παραβρέθηκαν οι Εκπρόσωποι του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και των συλλόγων και φορέων της περιοχής του Β. Έβρου και όχι μόνο, όπου διατυπώθηκε από κοινού ένα ψήφισμα, που διαμορφώθηκε σύμφωνα να με τις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτές και αποστέλλονται προς ενημέρωση και υπογραφή στους συλλόγους, σωματεία και φορείς. Επίσης συνημμένα προσαρτήθηκε και το ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ που εκδόθηκε στις 18 Μαρτίου 2017, στο οποίο και συνεπικουρούμε.

Καλούμε τους προέδρους ή κάθε νόμιμο εκπρόσωπο των συλλόγων-σωματείων-φορέων στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην Άνω Οινόης Ορεστιάδας, στην αίθουσα του συλλόγου Κρασοχώρι, για να αποφασιστούν συλλογικά οι περαιτέρω δράσεις”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*