Η Αλεξανδρουπολίτισσα Αρετή Κοσμίδου… σοκάρει με το νέο της λουκ

Η Αλεξανδρουπολίτισσα Αρετή Κοσμίδου… σοκάρει με το νέο της λουκ

Η Αλεξανδρουπολίτισσα Αρετή Κοσμίδου που έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Voice¨, σοκάρει με τη νέα της εμφάνιση. Το μικρό τότε κορίτσι που μέσα από την πρώτη του εμφάνιση στο talent show ξεχώρισε για την μοναδική χροιά της φωνής του κάνει πλέον μουσικές σπουδές στο Λονδίνο.

Για πρώτη φορά μιλά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το τέλος του The Voice. Φαίνεται ότι οι πειραματισμοί με το look της τής αρέσουν πολύ και έχει δοκιμάσει τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της. Μιλώντας στο περιοδικό “Down Town” αποκαλύπτει πράγματα για εκείνη που δεν γνωρίζαμε…

-Μπόρεσες να είσαι ο εαυτός σου στο παιχνίδι;

“Μουσικά ήταν κοντά στο στυλ μου, εμπορικά μεν, λόγω τηλεόρασης, αλλά κοντά στην αισθητική μου. Στιλιστικά όμως ήταν απαίσιο. Με έντυναν σαν μπομπονιέρα, με ρούχα για μικρά κοριτσάκια. Εγώ δεν ντυνόμουν ποτέ έτσι. Τώρα που με βλέπω λέω: «Πως είναι έτσι αυτό το κοριτσάκι;» Ήμουν ήσυχο παιδί, αλλά ποτέ δεν ήμουν αυτό που βγήκε στο Τhe Voice. Ίσως για αυτό τώρα φαίνεται σε πολλούς παράξενη η εικόνα μου”.

-Έχεις αλλάξει εντελώς το στυλ σου. Είσαι αγνώριστη.

“Η αλλαγή μου ξέρω ότι μπορεί να είναι σοκαριστική, αλλά βρίσκω τον εαυτό μου μέσα από αυτήν. Αλλάζω τα μαλλιά μου κάθε τρεις εβδομάδες. Τα έχω κόψει τέσσερις φορές, σχεδόν τα είχα ξυρίσει, και έχω αλλάξει στυλ πάνω από δέκα φορές. Τώρα έχω ξανθά και μακριά πλεξουδάκια που μου τα έκανε μια φίλη μου από τη Νιγηρία. Νιώθω πολύ ωραία με τον εαυτό μου σήμερα. Νιώθω αποδεκτή και χαίρομαι που οι άνθρωποι εδώ με δέχονται όπως είμαι, όπως σκέφτομαι, όπως μιλάω, όπως κινούμαι”.