Κάλεσμα: Μαίστρος, τόπος που αξίζεις να ‘ρθεις για Πρωτομαγιά

Κάλεσμα: Μαίστρος, τόπος που αξίζεις να ‘ρθεις για Πρωτομαγιά

Κάλεσμα στους Αλεξανδρουπολίτες, αλλά και όλους τους εβρίτες και Θρακιώτες να επισκεφθούν την Πρωτομαγιά τον πλατανότοπο Μαίστρου και να γιορτάσουν εκεί την ημέρα, απευθύνει ο Γιάννης Ναϊτίδης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση: “Η υπέροχη άνοιξη που είναι σε εξέλιξη έχει χρωματίσει τα τοπία με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου και μας κάνει όλους να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης.

Οι ομορφιές τον κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό και ταυτόχρονα ιδανικό προορισμό για αναψυχή και άθληση.
Η γιορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός από παγκόσμια ημέρα των εργαζομένων είναι και η ημέρα που γιορτάζει η φύση, όλοι μας μικροί και μεγάλοι θα επιδιώξουμε να βρεθούμε κοντά της για να την θαυμάσουμε και να την απολαύσουμε.


Ένας χώρος που αποτελεί επιλογή για την γιορτή της Πρωτομαγιάς και όχι μόνο είναι ο πανέμορφος πλατανότοπος της Μαΐστρου. Ο πλατανότοπος μετά και την ανάπλαση που πραγματοποιήθηκε (σε ένα απο τα δύο του τμήματα) είναι πλέον ένας πραγματικός χώρος Πολιτισμού – Αθλητισμού και Αναψυχής και καθημερινά μπορεί να αγκαλιάσει τους πολίτες για να τον απολαύσουν στην καθημερινή τους απόδραση στην εξοχή.

Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέξουμε είναι να συναισθανθούμε όλοι οι πολίτες ότι ο πλατανότοπος της Μαΐστρου είναι μια περιουσία όλων μας, είναι μια περιουσία δική μας και γι’αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητα του, να προσπαθήσουμε όλοι μας να τον παραδώσουμε ακόμη καλύτερο στα παιδιά μας, απ’ ότι τον παραλάβαμε, να σεβόμαστε την αρτιότητα των κατασκευών και να αποτρέπουμε τους όποιους ασυνείδητους που θα προσπαθήσουν να κάνουν βανδαλισμούς πετώντας σκουπίδια και προκαλώντας καταστροφές.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στον πλατανότοπο Μαΐστρου για να ανακαλύψτε τις ομορφιές του.
Και να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι πολλές!!!
Καλή Πρωτομαγιά!!!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*