Το χωριό της “Βασιλκούδας” και του Γιάννη δήμαρχου από ψηλά

Το χωριό της “Βασιλκούδας” και του Γιάννη δήμαρχου από ψηλά

Ένα εντυπωσιακό βίντεο για τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, το χωριό της χιλιοτραγουδισμένης “Βασιλκούδας” και του Γιάννη δήμαρχου, δημιούργησε ο συντοπίτης μας Κώστας Γκουρλομένος.

Χρησιμοποιώντας drones με κάμερες, ο βραβευμένος σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις για drones  Κώστας από το Διδυμότειχο, είχε και πάλι… κέφια και μας προσφέρει άλλη μια μαγική στιγμή για ένα από τα παραδοσιακά χωριά του νομού μας, που είναι μάλιστα οικισμός που προστατεύεται και η δόμηση γίνεται με συγκεκριμένους όρους.

Απολαύστε λοιπόν από ψηλά το χωριό της “Βασιλκούδας” που δεν ήθελε να παντρευτεί τον Γιάννη (Μαντούδη) δήμαρχο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΡΛΟΜΕΝΟΣ

Ο Κώστας Γκουρλουμένος κατάγεται από το Διδυμότειχο, αλλά ζει στην Αθήνα. Εργάζεται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ωστόσο πριν από τέσσερα χρόνια αποσπάστηκε για δύο χρόνια στη γενέτειρα του, όπου μεταξύ άλλων ανέπτυξε και ένα hobby. Αυτό είναι η λήψη βίντεο με drones και η ενασχόληση με αυτά τον έφερε μπροστά σε μία μεγάλη αγάπη! Σήμερα ο Κώστας δεν ζει πια στο Διδυμότειχο, αλλά η αγάπη του για τα drones μεγάλωσε τόσο που σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους χειριστές/κινηματογραφιστές του κόσμου με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία DJI – που είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές drones στον κόσμο.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση