Α.Ε. Διδυμοτείχου: Τρεις τούρτες πριν το προτελευταίο “βήμα” ανόδου

Α.Ε. Διδυμοτείχου: Τρεις τούρτες πριν το προτελευταίο “βήμα” ανόδου

Το προτελευταίο “βήμα” για να “σφραγίσει” την άνοδο στη Γ’ εθνική θέλει να κάνει στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρδα Καστανεών η Α.Ε. Διδυμοτείχου. Αν μάλιστα ο δεύτερος Ορέστης δεν κερδίσει στην Άνθεια, τότε δεν αποκλείεται από σήμερα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Λίγο πριν την καθοριστική “μάχη” πάντως και κατά την προπόνηση της Παρασκευής, στο γήπεδο του Διδυμοτείχου εμφανίστηκαν… τρεις τούρτες. Προορισμό είχαν δυο παίκτες της ομάδας που γιόρτασαν τα γενέθλια τους στο γήπεδο. Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Γιαννόπουλο και τον Αλί Κοτζά, ενώ η τρίτη τούρτα προοριζόταν για τον αντιπρόεδρο της ομάδας του Διδυμοτείχου, που είχε επίσης τα γενέθλια του.

Με προπόνηση και δουλειά στα γήπεδα γιόρτασε αυτή η τριάδα τα γενέθλια της την Παρασκευή, με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όμως να τους επιφυλάσσουν μια έκπληξη, αφού μετά το τέλος της οι παίκτες Χρήστος Γιαννόπουλος, Αλί Κοτζά και  ο αντιπρόεδρος της ομάδας έσβησαν τα κεράκια σε τρεις διαφορετικές τούρτες, μια για τον κάθε εορτάζοντα. Μάλιστα η ομάδα του Διδυμοτείχου ανέβασε και ένα βίντεο στο Facebook από τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δείτε το βίντεο της έκπληξης στο: thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*