Κινδύνεψε η ζωή ποδοσφαιριστή στον Έβρο

Κινδύνεψε η ζωή ποδοσφαιριστή στον Έβρο

Κινδύνεψε η ζωή ποδοσφαιριστή χθες στον Έβρο, αφού του γύρισε η γλώσσα κατά την διάρκεια του αγώνα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στο Ελληνοχώρι και το Σοφικό. Η έγκαιρη επέμβαση των γιατρών του αγώνα του έσωσε την ζωή, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου το απόγευμα του Σαββάτου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον με την υγεία του.

Πρόκειται τον  ποδοσφαιριστή του Ορφέα Σοφικού Βασίλη Τσιριμπαση, ο οποίος «πήγε στον άλλο κόσμο και επέστρεψε», αφού του γύρισε η γλώσσα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Δόξα Ελληνοχωρίου για την Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου. Ο παίκτης είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα, όπως και ο ίδιος αναφέρει στο προφίλ του στο facebook, με καταγωγή από τα Φωτεινά Πιερίας, όπου επίσης έπαιζε στον τοπικό Ορφέα (φωτο από το 2014) πριν μεταφέρει το δελτίο του στον «συνονόματο» Ορφέα Σοφικού μετά τον διορισμό του. Όπως πολλοί συνάδελφοί του, συνδυάζει την παραμονή του στον Έβρο παίζοντας μπάλα στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η έγκαιρη επέμβαση των γιατρών αποσόβησε τα χειρότερα. Ο παίκτης μετά το περιστατικό, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ωστόσο πλέον χαίρει άκρας υγείας. «Εκ μέρους της ομάδας να ευχηθούμε περαστικα στον ποδοσφαιριστή του Σοφικού Τσιριμπαση Βασίλη γρήγορη ανάρρωση με υγεία και δύναμη και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δόξα Ελληνοχωρίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι ομάδες του Ελληνοχωρίου και του Σοφικού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ thrakisports.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση