Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τον Ορέστη: Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Δ

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τον Ορέστη: Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Δ

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο νομό Έβρου και ήθος από τον Ορέστη Ορεστιάδας. Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της ανόδου της Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Γ΄ εθνική, η διοίκηση της ορεστιαδίτικης ομάδας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, αν και ήταν η χαμένη στον “μαραθώνιο” της ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Μετά τη σημερινή ήττα του Ορέστη στην Άνθεια (1 – 0), η Α.Ε. Διδυμοτείχου, παρά το ότι υπολείπεται μία αγωνιστική ακόμη μαθηματικά και συνεπώς ουσιαστικά (μένει το τυπικό) κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Έβρου και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

-Ο Μ.Γ.Σ. «Ορέστης» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Έβρου από την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, αναγνωρίζοντας, την άξια και δίκαιη επικράτησή της στο μαραθώνιο της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, πέρα από την σε υγιές και αθλητικό πλαίσιο αντιπαλότητα, συγχαίρει αυτήν και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της επομένης αγωνιστικής περιόδου ούτως ώστε να τιμηθεί και να αναδειχθεί, με την αγωνιστική της παρουσία η ίδια, η πόλη του Διδυμοτείχου και μαζί τους ολόκληρος ο νομός Έβρου.-

ΜΠΡΑΒΟ παιδιά του Ορέστη. Συγχαρητήρια για το ήθος σας

2 Σχόλια

  1. Σωτηρουδης Νικόλαος

    Συγχαρητήρια στην ομάδα μας ΑΕΔ Διδυμότειχου για την άνοδο της στην Γ Εθνική και της εύχομαι ως απλός φίλαθλος να έχει καλή πορεία και παράλληλα να συγχαρώ την
    ανακοίνωση της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας .

  2. Τοπαλούδης Ιωάννης

    Θερμά συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την προσπάθεια της ομάδας στη Γ΄Εθνική. Ευχαριστούμε την ομάδα του ΟΡΕΣΤΗ για τα συγχαρητήρια προς την ΑΕΔ. Εύχομαι του χρόνου΄να παραμείνει η ΑΕΔ στη Γ΄Εθνική και η ομάδα του ΟΡΕΣΤΗ να ανέβει κι αυτή στη Γ΄Εθνική, ώστε και οι δύο να πρωταγωνιστούν και να εκπροσωπούν επάξια το Εβρίτικο παδόσφαιρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*