Πρόκληση!!! Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ζητάει έρανο υπέρ Τουρκίας

Πρόκληση!!! Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ζητάει έρανο υπέρ Τουρκίας

Άλλη μια απαράδεκτη πρόκληση από τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής, που αν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου πρόξενος ξένου κράτους έκανε αυτό που κάνει αυτός, θα είχε μαζέψει τα …μπογαλάκια του και θα είχε φύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Στην Ελλάδα όμως συμβαίνει το είναι απαράδεκτο να ανεχόμαστε-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-τις προκλήσεις του.

Ποια είναι η τελευταία; Όπως γράφουν τα tourkikanea.gr  “είναι έθιμο οι μουσουλμάνοι στα Ραμαζάνια να κάνουν ελεημοσύνες. Στα πλαίσια αυτά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής καλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής να κάνουν δωρεά στην …Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής (ΤΗΚ). 

Όπως διακρίνεται στην ιστοσελίδα του προξενείου στο twitter γράφει : “Σ΄ αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία… Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής”.

Και μάλιστα παρατίθενται και οι λογαριασμοί όπου μπορούν να κατατίθενται χρήματα. Κάτω από την αρχική παρότρυνση παρατίθεται κείμενο από την εν λόγω υπηρεσία.

To πιο πιθανό είναι πως και αυτή την τουρκόψυχη καμπάνια θα την “τρέξουν” οι ψευτομουφτήδες. Συγγνώμη γίναμε μήπως Τουρκία και συγκεντρώνει το προξενείο χρήματα για την THK;  Διαθέτει τέτοιο δικαίωμα το προξενείο ; Μπορεί δηλαδή να κάνει εράνους ;

Ο Ταγίπ θέλει να κάνει ως το 2023  διαστημική αποστολή. Οι φτωχοί μουσουλμάνοι της Θράκης θα το πληρώσουν κι αυτό ; Καιρός είναι κάποιος να μαζέψει τον Τούρκο Πρόξενο γιατί έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα.

Πηγή: militaire.gr