Αλεξανδρούπολη: Όρμησε σε δημοτική αστυνομικό, αλλά τα βρήκε σκούρα

Αλεξανδρούπολη: Όρμησε σε δημοτική αστυνομικό, αλλά τα βρήκε σκούρα

Η οικονομική κρίση και τα Μνημόνια των τελευταίων 7 χρόνων (τρία είχαμε και σήμερα το πρωί μας ήρθε και το ΤΕΤΑΡΤΟ), φαίνεται ότι έχουν κάνει πολλούς να χάνουν πολύ εύκολα την ψυχραιμία τους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα ενός Αλεξανδρουπολίτη που… όρμησε σε γυναίκα δημοτική αστυνομικό, αλλά τα βρήκε τελικά,,, σκούρα.

Τί ακριβώς συνέβη, το εξήγησε ο Αστυνομικός – δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Χατζηαναγνώστου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS FM και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη. Όπως εξήγησε, ξέσπασε έντονος καβγάς μέρα μεσημέρι στην συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Μαζαράκη στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή μια παράβαση που βεβαιώθηκε προ ημερών σε άλλο σημείο της πόλης και για άλλο οδηγό.

Ένας πολίτης εντελώς ξαφνικά απευθύνθηκε σε γυναίκα υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας και διαμαρτυρήθηκε με καθόλου κόσμιες εκφράσεις για την κλήση που “έκοψε” σε συγγενικό του πρόσωπο προ ημερών. Για κακή του τύχη όμως περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο συγγενής της Δημοτικής Αστυνόμου π και φυσικά επενέβη ζητώντας τα… ρέστα γιατί θεώρησε πως οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί προς την αστυνόμο, προσέβαλαν την προσωπικότητά της. Σύντομα η ένταση συνεχίστηκε με διαπληκτισμούς και σπρωξίματα, ενώ τηνκατάσταση, κλήθηκε και επιχείρησε να αποφορτίσει η ομάδα ΔΙΑΣ και ο κ.Χατζηαναγνώστου.

Ψυχραιμία παιδιά…