Η Περιφέρεια συνεδριάζει κατά των διοδίων που… ήδη κατασκευάζονται

Η Περιφέρεια συνεδριάζει κατά των διοδίων που… ήδη κατασκευάζονται

Εδώ και έναν μήνα έχει ξεκινήσει κανονικά η κατασκευή του νέου σταθμού διοδίων της Εγνατίας οδού στην περιοχή της Μέστης, από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ του ομίλου Μπόμπολα. Η Περιφέρεια πάντως αποφάσισε να ορίσει τώρα μια «ειδική» συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Δευτέρα 8 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της στην Κομοτηνή, που θα αφορά… τη θέση τ επί της κυβερνητικής απόφασης για την κατασκευή σταθμού διοδίων στη Μέστη.

Το θέμα βέβαια είναι ότι όπως έγραψε χθες και το evros-news.gr,   τα διόδια της Μέστης έχουν  αρχίσει ήδη να κατασκευάζονται. Οπότε προκαλεί απορία ποιο θα είναι το αντικείμενο αυτής της συνεδρίασης, αφού η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της.

Στην πρόσκληση που εκδόθηκε για τη συνεδρίαση της Δευτέρας του Περιφερειακού Συμβουλίου και υπογράφει ο Πρόεδρος του Σωτήρης Μποταίτης, αναφέρονται τα εξής:

“Παρακαλούμε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει στις 8-05-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Θέση της Περιφέρειας και των φορέων της επί της απόφασης της Κυβέρνησης για την δημιουργία νέων διοδίων στην περιοχή της Μέστης και κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”.

Newsroom: Στέργιος Χαβ.