Γιορτή υιοθεσίας σκύλων Κυριακή 6 μ.μ. στην Αμφιτρίτη

Γιορτή υιοθεσίας σκύλων Κυριακή 6 μ.μ. στην Αμφιτρίτη

Γιορτή υιοθεσίας σκύλων θα διοργανωθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Αμφιτρίτη, στο “Skylton”, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν κάποια από τα αδέσποτα που θα υπάρχουν εκεί.

Μιλώντας για την εκδήλωση αυτή ο Κώστας Μωραϊτης, ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου χώρουανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό: «Την Κυριακή 7 Μαίου στις έξι το απόγευμα θα έχουμε γιορτή υιοθεσίας σκύλου. Θα υπάρχουν κάποια αδέσποτα. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται στον δρόμο και δεν μπορούν να τα δώσουν πουθενά.

Εκεί στο ξενοδοχείο σκύλων που βρίσκεται στην Αμφιτρίτη, θα συνεχιστεί η εκδήλωση με καλλιστεία σκύλων όπου συμμετέχουν πολλοί ιδιοκτήτες, με μουσική και μια όμορφη ατμόσφαιρα, μήπως έχουμε αποτέλσμα και έστω και ένα αδέσποτο βρει στέγη.

Μετά από αυτή την σφαγή των αδέσποτων που έγινε στα Δίκελλα, καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να υιοθετήσει ένα αδέσποτο, αλλά και να πει τις απόψεις του και να κάνει προτάσεις πως θα μπορέσουμε να τα προστατεύσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*